Battalgazi aranıyor!

Battalgazi aranıyor!

Battalgazi’yi, sinema filmi olarak yeni yorumuyla çekmeye hazırlanan, yönetmen Fehmi Demirbağ, genç Battalgazi ve sevgilisi Sarina’yı oynayacak yeni yüzler bulmak için çalışma başlattı.

Ekip, Beyoğlu’nda Battalgazi filmlerinin efsane oyuncusu Cüneyt Arkın, mehter takımı ve atla dolaşarak, yeni yüzler aradıklarını duyurdu. Başvurular internette www.battalgaziaraniyor.com adresinden kabul edilirken, elemelerin 23 Temmuz’da Malatya’da yapılacağı duyuruldu.

Galatasaray Lisesi önünde öğlen saatlerinde yapılan tanıtıma oğulları Kağan ve Murat ile gelen Cüneyt Arkın, ekibin getirdiği atı sevip, mehter takımı ile kösk vurdu.

Cüneyt Arkın, uluslararası sinema yarışmalarında doğu filmlerinin ödül kazandığına dikkat çekerek, "Çünkü çok saf, sıcak, samimi. Battalgazi çekilmesi, beni çok sevindirdi. Yıllardır Türkiye’ yi dolaşıyorum. Gençlere alkol ve uyuşturucu konusunda bilgiler veriyorum. Türk gençliği tarihini çok seviyor. Önemsiyor. Bunlar güzel şeyler. Bunlar Türk gençliğine çok şey katacak. Nereye gitsem, her yaştan insan, ‘İyi ki bu filmleri çekmişsin. Biz filmlerini izlerken tarihimizi canlı olarak yaşıyoruz’ diyorlar" dedi. Cüneyt Arkın, "Daha saf, daha bizden, daha içten bir Battalgazi beklerim. Öyle Yüzüklerin Efendisi’nden, Harry Potter’dan bana ne. Taklit bile etmem. Anadolu ne kadar zengindir. Öylesine zengin bir Türkiye’de batıyı örnek almam. İşin içine fazla teknik de katmam. Sen kahramansan, ne yaptığını hünerini görecek. Mümkün olduğu kadar insan. Bizden olan herşey" diye konuştu.

kaynak: hurriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler