Bayram, coşku ile kutlandı

Bayram, coşku ile kutlandı

Kurban Bayramı tüm islam dünyasında olduğu gibi Türkiye'de ve de Çankırı'da coşku ile kutlandı.

Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Çankırı Valiliğince bayramın 1. günü bayramlaşma yapıldı. 
       
Vali Vahdettin Özcan, Bayramlaşma törenine erken gelerek konuklarını tek tek karşıladı ve bayramlarını kutladı.

BAYRAMLAŞMA GÖRÜNTÜLERİ İÇİN - TIKLA

Bayramlaşma törenine Çankırı Milletvekilleri Av.İdris Şahin, Hüseyin Filiz, Garnizon Komutanı Top.Kur.Alb.Tayyar Aydın, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı eski Milletvekili Ahmet Bukan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Haluk Görgü, Baro Başkanı Av.Erkan Köroğlu, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı, MHP İl Başkanı Ali Acıbunar, askeri personel ve emniyet personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

Valim Vahdettin Özcan, Milletvekillerimiz Av.İdris Şahin, Hüseyin Filiz ve Belediye Başkanımız İrfan Dinç tarafından birer konuşma yapılarak törene katılanların ve tüm Çankırılıların bayramı kutlandı.

İSMAİL ÖZDEMİR HUZUREVİ ZİYARET EDİLDİ

Sayın Valimiz Vahdettin Özcan ve Eşi Leyla Özcan, Milletvekillerimiz Av.İdris Şahin, Hüseyin Filiz ve protokol üyeleri ile birlikte İsmail Özdemir Huzurevi’ne geçerek Huzurevi Sakinlerinin Bayramlarını kutladılar. Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan Huzurevi sakinlerinin ihtiyaçları ve sorunları olup olmadığı hakkında bir süre sohbet ettiler. Huzurevi sakini Emin Çendek’in okuduğu şiir konuklar tarafından ilgi ile dinlendi ve beğeni kazandı. Vali Özcan, “Sizin sevinciniz bizim sevincimiz, sizin sıkıntınız bizim sıkıntımız, hepinizin bayramını kutluyor, ellerinizden öpüyorum” dedi. Huzurevi sakinleri sıkıntılarının olmadığını ve ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

bayram-hastane-cankiri-resim-02.jpg

ZİYARET ÇANKIRI DEVLET HASTANESİ İLE DEVAM ETTİ

Çankırı Devlet Hastanesini de ziyaret eden Vali Özcan ve beraberindeki heyet acilde bulunan hastaları, çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret ederek, hastaların, hasta yakınlarının ve hastane çalışanlarının da bayramlarını kutladılar. Bayan Özcan, Kadın Doğum Servisinde yeni doğum yapan anneyi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve bayramlarını kutladı. Hastanede yatan çocuklara oyuncak hediye etti.

HÜKÜMLÜ VE TUTUKLULAR DA UNUTULMADI

Vali Özcan ve beraberindeki heyet daha sonra E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu ve hükümlülerle bir araya geldi, bayramlarını kutladı. İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Askerlerin ve Polisevinde de Emniyet Mensuplarının da bayramı kutlandı.

KORGUN SEVGİ EVLERİ ZİYARETİ İLE GÜN TAMAMLANDI

Vali Özcan ve bayan Özcan, bu bayram Korgun Sevgi Evlerinde kalan çocukları da ziyaret ettiler. Korgun Kaymakamı Tuğba Oğuz ve Belediye Başkanı Halil Öz de ziyarete katıldı.

Vali Özcan, çocuklarla sohbet etti, Sevgi Evlerinde kalan kız çocukları, Bayan Özcan’a evlerini gezdirdiler. Bayan Özcan tarafından çocuklara pijama hediye edildi. Bayan Özcan, kendilerini bayramdan sonra tekrar ziyarete geleceğini ve kendilerini de Vali Konağında misafir edeceğini belirtti.

Fotoğraflar: Çankırı Valiliği basın bürosu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler