Bayramören ay sonundaki şenliğe hazırlanıyor

Bayramören ay sonundaki şenliğe hazırlanıyor

Bayramören Haziran ayı sonundaki şenliğe hazırlanıyor.

Pre-Paragliding World Cup Çankırı - Bayramören & 2010 Türkiye Şampiyonası 1. Ayağı yarışmaları 30 Haziran - 4 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu yılki şampiyona ile ilgili hazırlıklar son hızla devam ederken, ay sonunda yapılacak olan şampiyonaya İtalya'da yapılan ve aynı tarihlere denk gelen Dünya Şampiyonası gölge düşürdü.

Bu yıl Bayramören'e gelecek yabancı pilot sayısında önemli ölçüde düşüş yaşanırken, organizasyonu başarıyla gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfeden ÇANHAVK yönetimi, özellikle geçen yıl yaşanan olumsuzluklara meydan vermeme yönünde büyük gayret içerisinde.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre başta Rusya, İran, Bulgaristan, Ukrayna, Yunanistan, Romanya, Fransa, Hindistan ve Kazakistan'dan 50'ye yakın yabancı pilot Bayramören'e gelecek. Bayramören'e gelecek pilotlar arasında ilk organizasyonun şeref konuğu olarak ülkemize gelen bayanlarda Dünya Şampiyonu Çek Petra Slilova da bulunuyor.

Dünya Şampiyonu Çek pilot Petra Slilova'nın yanı sıra, Bayramören'deki etkinliklerde yaptığı "ateş dansı" ile hafızalardan silinmeyen Tatiana Noskova da, yapılacak olan Dünya Şampiyonası 1. ayağı müsabakaları için Bayramören'e geliyor.

BAYRAMÖREN'DE
HAZIRLIKLAR TAM GAZ
30 Haziran - 4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili olarak haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre, geçen yıl büyük şikayetlere neden olan Kuzey pistine giden yolun revize çalışmaları tamamlandı. Bununla birlikte yarışmalara katılacak pilotların konaklama yapacakları yatılı bölge okulunda hazırlıklar sürdürülüyor. Misafir pilotların rahatlığı ve sağlıklı ortamlarda konaklayabilmeleri için her türlü çalışma aralıksız sürdürülmekte.

Bu yıl yapılacak olan etkinliklere başta Çankırı Merkez olmak üzere, özellikle İstanbul ve Ankara'dan çok sayıda Çankırılı'nın yarışmaları yerinde izlemek için Bayramören'le ilgili programlar yaptıkları da edinilen bilgiler arasında.

yamaç paraŞütü 2 | izlesene.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler