Bektaş ve Düzbasan ödüllerini aldılar

Bektaş ve Düzbasan ödüllerini aldılar

İşkadını Aynur Bektaş ve işadamı Selahattin Düzbasan TBMM Üstün Hizmet

Ödüllerini aldılar.

2006 yılından itibaren ülkemize ve milletimize uluslar arası alanda hizmetlerde bulunan ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan halkın refahı ve sosyal gelişimi alanında yararlı hizmetlerde bulunan kişilere verilen "TBMM Üstün Hizmet Ödülü" bu yıl Çankırı’dan Aynur Bektaş ve Selahattin Düzbasan layık görüldü.

Tekstil sektöründe 4000 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük örme hazır giyim ihracatçısı, toplam 8 fabrika sahibi ve 130 engelliye iş imkanı sağlayan Çankırı - Çerkeş'deki Hey Tekstil’in sahibi Aynur Bektaş ile 2002 yılından bu yana öğrencilere burs imkanı veren Üniversite Vakfına bağışta bulunan, 8 adet akülü, 80 adet tekerlekli sandalye bağışlayan, Yatılı İlköğretim Okuluna laboratuar malzemesi alan  işadamı Selahattin Düzbasan ödüllerini TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in elinden aldılar.

Ayrıca Çankırı’ya bu yıl sonuna kadar 1 milyar dolar yatırım yapacak olan Yıldızlar Holding sahibi Sebahattin Yıldız ve Çankırılı Mahmut Yeşil de Tekirdağ iline yaptığı hizmetlerden dolayı "TBMM Üstün Hizmet Ödülü"ne layık görüldüler.

Bu hizmetlerinden dolayı hemşehrilerimizi ödüllere aday gösteren Çankırı Milletvekili Dr. Nurettin Akman Çankırı makus talihinden kurtuluyor, artık bizim ilimizde yatırım alan göç alan iller arasında. Bu yıl sonuna kadar Çankırı’mızda istihdam sorununun büyük bir ölçüde azalacağını ifade etti. Çankırılı bütün iş adamlarını memleketlerine yatırım ve hizmet için davet ettiğini ve gerekli bütün desteğin verileceğini söyledi.

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler