Beşiktaş 2-0 İstanbulspor

Beşiktaş 2-0 İstanbulspor

Şenol Güneş ile yolları ayıran Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında ağırladığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı takımın gollerini Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar ve Cezayirli oyuncu Rachid Ghezzal kaydetti.

BEŞİKTAŞ, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Şenol Güneş'in görevi bırakması sonrası Burak Yılmaz idaresinde maça çıkan Beşiktaş, karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri, 6. dakikada Vincent Aboubakar ve 90. dakikada penaltıdan Rachid Ghezzal attı. Ghezzal, bu golüyle birlikte 14 ay sonra gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş, bu skorla birlikte ligdeki puanını 16'ya çıkardı. İstanbulspor, 2 puanda kaldı.

Beşiktaş, milli ara sonrası 21 Ekim'de Galatasaray deplasmanına çıkacak. İstanbulspor, milli maçların ardından sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

BURAK YILMAZ KULÜBEDE

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci haftasında Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in görevden ayrılmasının ardından siyah-beyazlı takımı İstanbulspor maçına hazırlayan yardımcı antrenör Burak Yılmaz, aktif futbol hayatının ardından ilk kez kulübede görev aldı.

Trendyol Süper Lig'de günün programı
Çaykur Rizespor 1-0 Samsunspor
Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe
Hatayspor 3-1 Konyaspor

TFF 1. Lig'de günün programı
Keçiörengücü 0-2 Tuzlaspor
Boluspor 0-2 Göztepe
Adanaspor 4-2 Giresunspor
Altay 0-3 Ümraniyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler