Big Brother Türkiye'de birinci Sinan oldu

Big Brother Türkiye'de birinci Sinan oldu

Star TV'de Asuman Krause'nin sunumu ile ekranlara gelen Big Brother Türkiye final gecesinde sezonun birincisi ve kazanan ismi kim oldu sorusu yanıt buldu.

Ekranların sevilen yarışma programı Big Brother Türkiye finali nefes kesen bir birincilik yarışına sahne oldu. Big Brother finalinde Arsel, İdli , Onur ve Sinan arasında müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşandı. Big Brother finalinde yapılan SMS oylaması sonucunda birinciliği kazanan isim Sinan oldu. 

1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Sinan çok mutlu olduğunu söyledi. Yarışma ile ilgili bir iddia da ortaya atıldı Big Brother Türkiye'nin yeni sezonda Fox TV'de yayınlanacağı iddia edildi.

BIG BROTHER TÜRKİYE’DE FİNAL HEYECANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BIG BROTHER TÜRKİYE BİRİNCİSİ SİNAN AYDEMİR KİMDİR?
Sinan Aydemir 20 yaşında Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencisidir. 14 kardeşi var ve hepsi ülkemizin farklı şehitlerinde yaşam mücadelesi veriyor. Sinan’ın hayattaki en büyük idolü babası. Big Brother Türkiye elemelerine katılabilmek için 3 gün boyunca tırla yolculuk yaparak İstanbul’a geldi. Sinan küçüklüğünden beri bir çok işte çalışarak ailesine destek olmaya çalışmış. Şimdi de üniversiteye gidip ailesinin gururu olmak istiyor. Hayvanları çok seviyor, babası ile birlikte tavşan besliyor. Boş zamanlarında mahalledeki arkadaşları ile futbol oynuyor. Yanından ayırmadığı kolyesinde “zaafım” yazıyor ve bunun hayatının sırrı olduğunu söylüyor. Sinan Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp bütün ailesini bir araya getirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler