Biletinial Turkcell Vadi'de Yıldız Tilbe rüzgarı estirdi

Biletinial Turkcell Vadi'de Yıldız Tilbe rüzgarı estirdi

Biletleme dünyasının teknoloji odaklı markası Biletinial’ın düzenlediği “Biletinial Yaz Konserleri” büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dün akşam gerçekleşen Yıldız Tilbe konseri, müzikseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Biletinial Yaz Konserleri, müzikseverleri Türkiye’nin starları ile buluşturmaya devam ediyor. Biletinial Yaz Konserleri sahnesinde bu kez, gerçekleştirdiği her konser ile büyük ilgi gören Yıldız Tilbe vardı.

Dün akşam (17 Haziran) Biletinial’ın gerçekleştirdiği konser organizasyonu ile Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde yaklaşık 3 bin kişinin karşısında sahne alan Yıldız Tilbe, eşsiz sahnesi ve canlı performansıyla sevenlerini büyüledi. Sahnede kendine has danslarıyla herkesi coşturan Yıldız Tilbe, ayrılık konulu duygusal şarkılarıyla dinleyicilerini duygudan duyguya sürükledi.

Konserini "Çabuk Olalım Aşkım" şarkısı ile açan Tilbe’nin seslendirdiği "Delikanlım" şarkısına ise konseri izlemeye gelen yaklaşık 3 bin kişi vokal yaptı. Konserde aşk için aşkla söyleyen Tilbe, "Aşk çok güzel bir şey. Erkek içinde çok güzel, kadın için de çok güzel. Aşkı aramak lazım" dedi. 3 bin kişi aşk şarkılarına vokal yaparken hep birlikte dans etti.

Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’ni dolduran kalabalığı selamlamak için konserine ara veren Yıldız Tilbe, ezan okunduğunu farkedince bitene kadar yeni bir şarkıya başlamadı. Ezan boyunca seyircilerle sohbet eden Tilbe, sabredemeyen seyircilere biraz daha beklemelerini, ezanın bitmesine az kaldığını söyledi. Ezan biter bitmez kalabalığı coşturmaya kaldığı yerden devam etti.

Yaz boyu devam edecek olan Biletinial Yaz Konserleri önümüzdeki günlerde yeni sanatçılar ile konser serisine devam edecek. Açıklanan takvime göre Biletinial Yaz Konserleri 18 Haziran’da Yaşar, 1 Temmuz’da yeniden Yıldız Tilbe, 2 Temmuz’da Gülşen ve 17 Temmuz’da Can Bonomo konserleri ile devam edecek. Biletinial’ın gelecek dönem etkinliklerinden haberdar olmak ve eşsiz deneyimlerle tanışmak için biletinial.com’u ziyaret edebilirsiniz.

yildiz-tilbe-biletinial-konserleri-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler