Biletinial Yaz Konserleri’nin sıradaki ismi Can Bonomo

Biletinial Yaz Konserleri’nin sıradaki ismi Can Bonomo

Biletleme dünyasının teknoloji odaklı markası Biletinial, “Biletinial Yaz Konserleri’ne Can Bonomo ile devam ediyor. 11 Haziran’da sevenlerine müzik ve eğlence dolu bir yaz akşamı yaşatacak olan Can Bonomo, Biletinial Yaz Konserleri sahnesinde...

Mayıs ayında Cem Adrian konseri ile başlayan Biletinial Yaz Konserleri, Haziran ayında hız kesmiyor. Yaz boyunca Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’ni dolduracak olan Biletinial Yaz Konserleri’nin sıradaki ismi Can Bonomo!

Can Bonomo, 2011’de ilk albümü olan "Meczup" ile hayatımıza girdi. Bu albümdeki şarkıların biri hariç hepsinin söz ve bestesi kendi imzasını taşıyor. Çıkışından sadece bir yıl sonra 2012’de Eurovision’da ülkemizi "Love Me Back" şarkısıyla temsil eden şarkıcı, 11 Haziran 2022, Cumartesi akşamı sevenlerini Biletinial Yaz Konserleri’nde sevdikleriyle eğlenceli bir akşam geçirmeye davet ediyor.

Yaz boyunca en sevilen sanatçılarla hayranlarını Turkcell Vadi’ de bir araya getirecek olan Biletinial Yaz Konserleri serisi, 17 Haziran 2022’de Yıldız Tilbe, 18 Haziran 2022’de Yaşar, 1 Temmuz 2022’de Yıldız Tilbe ve 2 Temmuz 2022’de Gülşen ile tam gaz devam edecek.

1200x628-facebook-twitter-ads-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler