Biz unutmadık siz de unutmayın

"Biz unutmadık siz de unutmayın"

Yaklaşık bir aydır susuzluk sıkıntısı yaşanan Esentepe'de vatandaş öfkeli.

Esentepe Mahallesinde son bir aydır çileye dönen susuzluk ile ilgili olarak AKP milletvekili adaylarının Pazar gezisi sırasında su çilesini anlatmaya çalışan bir vatandaşa üst düzey bir AKP yöneticisinden tokat gibi cevap geldi

Suların bir haftadır hiç akmadığını aktaran bir mahalleli, partililerden çözüm beklerken, söz konusu yönetici “Ne zaman adam oldunuz, daha düne kadar merkeple su çekiyordunuz” cevabıyla karşılaştı.

Bu cevapla neye uğradığını şaşıran vatandaş, “Biz unutmadık, ama siz de bu sözlerinizi unutmayın” diyerek öfke ve şaşkınlığını özetledi.

Yaşanan sorunlarla ilgili olarak Belediye Meclis üyesi Satılmış Barak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Barak “Aslında çözüm çok basit, ama bugünkü belediye yöneticilerinin nasıl bir davranış içerisinde bulunduklarını anlamakta güçlük çekiyorum. Hiçbir fizibilite çalışması yapmadan, sorunun nerede olduğunu tespit etmeden, teknik çalışma yapmadan sanki sorun çözülecekmiş gibi referandum sürecinde oy için alelacele depo yapmanın göz boyamaktan başka bir şey olmadığı net anlaşılmakta. Bir de bundan birkaç ay önce mahalle halkını toplayıp modern bir kültür merkezi yapacağını söyleyen Belediye Başkanının, su sorunuyla ilgili olarak ne söyleyeceğini merak ediyorum. Daha önce yaptığım açıklamalarda olduğu gibi bugünkü yerel yöneticilerin gelecek nesiller için değil, gelecek seçimler için çalıştıkları kanaatindeyim. Bu zihniyetin Esentepe’ye, Çankırı’ya bir şey veremeyeceği aşikâr hale gelmiştir. Söz konusu su tartışmalarından sonra öğleden sonra Belediyenin itfaiye aracıyla su dağıttığı mahallemiz, ne bir deprem bölgesi, ne de bir Afrika ülkesi. Yıllardır suyu akan, ancak bugünkü belediyenin akıtmadığı bir mahalle olmuştur” dedi.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler