Bu kare Özeri yıktı!

Bu kare Özer'i yıktı!

Yeni boşandığı eşi Nurgül Yeşilçay'ın Mithatcan Özer'le pozları, Cem Özer'i şoke etti...

İki ay önce eşi Cem Özer'den boşanan Nurgül Yeşilçay ve Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'in Bebek'te birbirlerinin gözlerinin içine bakıp romantik anlar yaşaması magazin dünyasına bomba gib düştü. Cem Özer ise eski eşinin gazetecilerin uğrak yeri olan Bebek'te üstelik kendisinden yıllardır hoşlanmadığı bilinen Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le samimi şekilde görüntülendiğine fotoğrafları görmeden inanmadı.

Özer, Milliyet'e şöyle konuştu:

"Mithatcan'la, hem de Bebek'te... Sanmıyorum. Öyle şey olur mu? Sezen, Nurgül'ün arkadaşı... Mithatcan'la Nurgül de arkadaş... Siz arkadaşınızla sarılmaz mısınız? Bence öyle bir şeydir. Ayrıca Nurgül'ün Bebek Luca gibi bu kadar çok gazetecinin olduğu, yol ortası bir yerde öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Yok yok... Gizlenecek bir şey olmadığı için oraya gitmiştir. Mithatcan benim elime doğmuş gibi falandır."

MİTHATCAN 'ELEKTRİĞİ' KABUL ETTİ
Yeşilçay, Mithat Can Özer’i Bebek’teki evine davet ettiği yolunda çıkan iddiayla ilgili, “Mithat eve girmedi. Beni evimin kapısına kadar bırakıp, geri döndü” diyerek dert yandı.

Martta İngiltere yolcusu
İngiltere’de yaşayan ve annesi Sezen Aksu’nun albüm çalışması için İstanbul’a gelen Mithat Can ise “Aramızda elektriklenme var ama ne olacak gerçekten bilmiyorum” dedi. Mart başında İngiltere’ye dönecek olan Özer’in eski sevgilisi Özgü Namal ile ilişkisi mesafeler yüzünden bitmişti.

İkisi de yetişkin ve bekâr
Sezen Aksu oğlu Mithat Can’la birlikte olmaya başlayan Nurgül Yeşilçay’ın oyunculuğuna hayran olduğunu her seferinde dile getiriyordu. Yeşilçay’ın “Eğreti Gelin” filmindeki performansı için Aksu “Nurgül’ü o filmde darmadağın olarak izledim. Böyle bir oyunculuk yok. Nurgül’de Sophia Loren’in ışığını görüyorum” demişti. Aksu, ikilinin samimi footğraflarıyla ilgili sadece, “İkisi de yetişkin, bekâr insanlar. İlişkilerinin ne düzeyde olup olmadığını da gerçekten bilmiyorum” demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler