Bu yıl köprüyü 18 nolu formayla geçti

Bu yıl köprüyü 18 no'lu formayla geçti

Bu yıl 32'incisi düzenlenen Kıtalararası İstanbul Avrasya

maratonunda yine aynı isim vardı... Kurşunlulu ve Çankırı sevdalısı Muharrem Hançerli...

Bugüne kadar sayısız kez bu maratona katılan Muharrem Hançerli'nin, organizasyon komitesinin dağıttığı ödüllerle ya da yarışarak derece yapma gibi bir hedefi yok. 1954 doğumlu olmasına karşın, hareketli ve yerinde duramayan bir kişiliğe sahip olan Hançerli, "1985 yılından bu yana her yıl düzenli olarak katıldığım yarışmalara, bu yıl farklı bir ruhla katıldım" derken, sırtındaki 18 numaralı mavi - beyaz Çankırı Belediyespor formasını da ima etmekten geri durmuyordu.

Organizasyon komitesince maratona katılan her yarışmacıya verilen madalyonları da biriktirdiğini ifade eden Hançerli "Sağlığım yettiği sürece Avrasya maratonuna katılacağım. Ortalama 45 dakikada tamamladığım parkuru bu yıl biraz daha geç tamamladım! Aksi halde fotoğraf kareleri ortaya çıkmayacaktı" derken bir dahaki yarışmaya özel bir fotoğrafçının da kendisini takip etmesini ister gibiydi.

Kurşunlu'nun evladı, Çankırı sevdalısı Muharrem Hançerli'yi böylesi bir tatlı inadından dolayı kutluyor, 18 no'lu Çankırı Belediyespor taraftar forması ile nice "Avrasya Maratonlarına" katılımını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler