Burcu Kıratlı, hem dolandırılmış hem de 2.5 milyonluk yüzüğünü çaldırmış

Burcu Kıratlı, hem dolandırılmış hem de 2.5 milyonluk yüzüğünü çaldırmış

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın 2.5 milyon değerindeki evlilik yüzüğü çalındı.

Oyuncu Burcu Kıratlı'nın maddi anlamda son günlerde başı beladan kurtulmuyor... Kıratlı'nın 550 bin lira dolandırıldığı iddiası üzerine açılan dava önceki gün görüldü. Kıratlı'nın şarkıcı eşi Sinan Akçıl, tanık sıfatıyla da ifade verdi.

Duruşmada ifade veren Kıratlı, sanık Mine Mumcu'nun yurt dışında telekomünikasyon işleri yaptığını, özel numaraları yurt dışından satın alıp Türkiye'ye getirerek tanınmış kişilere daha pahalıya sattığından bahsettiğini söyledi.

"KANDIRILDIM, PARAMI DA ALAMADIM"

Sanıkla karı yarı yarıya bölüşmek üzere anlaştıklarını dile getiren Kıratlı, "2 kez banka üzerinden havale yaptım. İlk seferde 300 bin lira, ikincide 450 bin lira gönderdim. Sanık, bana kâr payı olarak 100 bin lira civarında para gönderdi. 3. defada 550 bin lira para gönderdim. Bana kârıyla birlikte 850 bin lira olarak geri verecekti. Sonrasında bunun 'ponzi sistemi' olduğunu öğrenince çıkmak istedim. Paramı geri vereceğini söyledi ama o günden sonra ulaşamadım. Kandırıldım, paramı da alamadım." diye konuştu.

EŞİ SİNAN AKÇIL TANIK OLDU

Tanık Sinan Akçıl ise eşinin sanık Mumcu ile iş yaptıklarını, eşinin ilk kâr payını aldıktan sonra sözleşme yaptıklarını aktardı. Sanığın iki kez kâr payını zamanında ödediğini kaydeden Akçıl, ancak 3'üncü de eşini oyalamaya başladıklarını ifade etti.

2.5 MİLYON LİRALIK YÜZÜK YOK

Dolandırılma olayıyla uğraşan ünlü çift, şimdi de hırsızlık olayı yüzünden keyifsiz günler yaşıyor. Ünlü çiftin, 2.5 milyon TL değerindeki evlilik yüzükleri çalındı.

Akşam'da yer alan habere göre, Yüzüklerinin çalındığını fark eden ikili, hemen polise başvurdu. Çift, evlerine gelen kuaförün hırsızlık yaptığından şüpheleniyor.

Mahkemenin devam ettiğini söyleyen Burcu Kıratlı, katıldığı bir davette yaşadıkları olayla ilgili, "Benim için çok önemli bir aksesuarımı, evi toparladığımız zaman bulamadık. Umarım ortaya çıkar, polise bilgi verdik." dedi.

Morali bozuk olan Sinan Akçıl da gerekli mercilere şikayette bulunduklarını açıkladı.

Morali bozuk olan Sinan Akçıl da gerekli mercilere şikayette bulunduklarını açıkladı.

Burcu Kıratlı nın 2.5 milyonluk tektaşı çalındı #1

Burcu Kıratlı nın 2.5 milyonluk tektaşı çalındı #2

Burcu Kıratlı nın 2.5 milyonluk tektaşı çalındı #3

Burcu Kıratlı nın 2.5 milyonluk tektaşı çalındı #4

Burcu Kıratlı nın 2.5 milyonluk tektaşı çalındı #5

Burcu Kıratlı nın 2.5 milyonluk tektaşı çalındı #6

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler