Bursaspor: 3 - Beşiktaş: 0 - İZLE

Bursaspor: 3 - Beşiktaş: 0 - İZLE

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın perdesi Bursa'da kapandı.

Zirve yarışı için çok kritik bir viraja giren Beşiktaş, Bursa'da ağır yara aldı. Maç boyunca etkisiz kalan Kara Kartallar, taraftarıyla bütünleşen Bursaspor'a 3-0 mağlup oldu.

Maça fırtına gibi giren Bursaspor, ilk dakikalarda McGregor'un kalesini abluka altına aldı. Kanat akınları ve Batalla'nın ortadan etkili oyunuyla erken bir gol arayan yeşil beyazlılar, aradığı golü 15. dakikada buldu. Batalla'nın derinlemesine pasına düzgün bir vuruş çıkaran Pinto takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Golden sonra da vites düşürmeyen Bursaspor, taraftarının da desteğiyle baskısını sürdürdü. Buna karşın Beşiktaş'ta, özellikle savunma ve orta sahadaki dağınık görünüm, ev sahibi ekibin ekmeğine yağ sürdü. Ve dakikalar 36'yı gösterirken Bursaspor'un 2. golü geldi. Sağdan Şener'in nefis pasına usta işi bir vuruş çıkaran Batalla, Bursasapor'u 2-0 öne geçirdi.
 
 
KARTAL HIZLI BAŞLADI, BURSA GOLÜ BULDU
Soyunma odasına 2-0 geride giren Beşiktaş, 2. devreye baskılı başladı. İlk yarıda etkisiz kalan Mehmet Akgün ve Mustafa Pektemek'in yerine Necip ve Holosko girerken, Kartal'da vites yükseltti. Ancak Beşiktaş'ın aradığı golü Bursaspor buldu.
 
65. dakikada Gökhan Süzen'den harika sıyrılan Batalla, arka direkte Ferhat Kiraz'ı buldu ve genç oyuncu da farkı üçe çıkardı. İlerleyen dakikalarda oyun disiplininden kopan Beşiktaş'a karşı Bursaspor farkı açacak fırsatlar yakaladı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma da Bursaspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 
 
Bu arada maçın son dakikalarında sakatlık geçiren İbrahim Toraman, sedyeyle kenara alındı. Oyuncu değişikliği hakkı dolan Beşiktaş da maçı 10 kişi tamamladı.
 
Maç 3-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona ererken, Beşiktaş 46 puanda kaldı ve ilk iki şansını zora soktu. 43 puana yükselen Bursaspor ise Avrupa kupaları hedefine bir adım daha yaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler