Bursaspor Sivasa acımadı - İZLE

Bursaspor Sivas'a acımadı - İZLE

Hafta içinde Ziraat Kupası'nda rakibine yenilen Bursaspor, Süper Lig maçında penaltı kaçırmasına karşın kazanmasını bildi.

Spor Toto Süper Lig'de, geçen haftayı yenilgiyle kapatan Bursaspor ile Sivasspor'un mücadelesinde, gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Bursaspor, rakibini Batalla'nın 67'inci dakikadaki golüyle 1-0 yendi. Konuk ekip ligde üstüste 3. maçını da kaybetti. 

Maç hızlı başlarken, Bursaspor 2. dakikada penaltı kazandı. Fernando Belluschi cezasahasına girerken, Navratil'in müdahelesinde yerde kaldı. Hakem Ali Palabıyık, penaltı noktasını gösterdi. 4. dakikada penaltı atışı için Pinto topun başına geçti. Şilili oyuncunun vuruşunda Borjan gole izin vermedi.
 
 
İki takımında kontrollü bir oyun sergilediği ilk yarıda başka önemli pozisyon olmadı ve devre golsüz tamamlandı. 
 
İkinci yarıda da iki ekip golü arayan bir görüntü sergiledi. Net gol pozisyonunu ise ev sahibi ekip 56'da yakaladı. Bu dakikada Belluschi'nin savunmanın arkasına gönderdiği topla Batalla buluştu. Arjantinli'nin aşırtma denemesinde top altıpas içerisine düştü. Hakan Arslan topu çizgiden çıkardı. 
 
67'inci dakikada ise Bursaspor'un golü geldi. Hayrettin'in kaleciye göndermek istediği topu, Batalla kapıp kaleci Borjan'la karşı karşıya kaldı. Arjantinli'nin vuruşunda top ağlarla buluştu ve Bursaspor, maçta 1-0 öne geçti. 
 
Sivasspor, maçta eşitlik için bastırırken; Bursaspor ani ataklarla tehlikeli pozisyonlar yakaladı. Ancak iki ekibin de çabası sonuç vermedi ve Bursaspor, maçtan 1-0 galip ayrıldı. 
 
Bu galibiyetin ardından Bursaspor, puanını 37'ye çıkardı. Üstüste üçüncü maçını da kaybeden Sivasspor ise 29 puan ve küme düşme potasının hemen üzerinde kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler