Canbazın istifası ile ilgili ŞOK İDDİA

Canbaz'ın istifası ile ilgili ŞOK İDDİA

Osman Canbaz'ın Çavundur OSB Müteşebbis Heyeti Başkanvekilliğinden istifası ile ilgili gündeme bomba iddia düştü.

 

Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın Çavundur Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti'nden istifasının ardından bomba iddia.
 
Geçtiğimiz günlerde Çankırı İl Özel İdaresi tarafından Çavundur Organize Sanayi Müteşebbis heyetine atanan Osman Canbaz ve Yapraklı İl Genel Meclis Üyesi Recep Yılmaz'la birlikte tamamlanan yönetim, kendi arasında görev dağılımı yapmış ve bunun sonrasında Osman Canbaz yaptığı yazılı açıklama ile “Çavundur Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet toplantısında yapılan görev dağılımında; çok sevdiğim ve saydığım kıymetli bir büyüğümün önerisi üzerine, şahsımın müteşebbis heyet başkan vekilliğine seçildiğimi öğrenmiş bulunmaktayım. İşlerimin yoğunluğu sebebi ile tarafıma tevdi edilen bu görevden istifa ettiğimi Çankırı kamuoyuna saygıyla duyururum” demişti.
 
KULİSLERDEKİ BOMBA İDDİA
Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bilgilere göre İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın Çavundur Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti Başkan vekilliği görevinden istifasının arkasında bölge milletvekili Hüseyin Filiz'in olduğu ve Çavundur OSB'nin uzun süredir oluşturulamayan müteşebbis heyetinde yer alması gereken İl Özel İdare temsilcilerinden yoksun bırakarak projeyi engelleme amacı taşıdığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.
 
VALİ ÖZCAN KOASA İZİN VERMEDİ VE YENİ ATAMA YAPILDI
Osman Canbaz'ın basına yansıyan istifası ile birlikte Yapraklı İl Genel Meclis Üyesi Recep Yılmaz'ın da görevi kabul etmediği, Çavundur OSB Müteşebbis heyetinde boşalan isimlerin yerine Kurşunlu İl Genel Meclis Üyesi Niyazi Erince ile Hüseyin Kuş'un görevlendirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler