Çankırı bayramlaştı

Çankırı bayramlaştı

Çankırı Valiliği'nin ev sahipliğinde Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Bayramlaşma gerçekleştirildi.

Vali Vahdettin Özcan’ın ev sahipliği ile yapılan bayramlaşma törenine, Milletvekilleri Av.İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Özkan Ulutaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay, Baro Başkanı Av.Erkan Köroğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, siyasi parti İl Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Vahdettin Özcan, konukları ile tek tek bayramlaştı. Yapılan ikramlar sonrası Vali Özcan yaptığı konuşmada; "Mübarek Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bayram çifte bayram yaşıyoruz. Hem Kurban Bayramı hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, her iki bayramımızda hepimize kutlu olsun. Kardeşlik, barış ve sevgi dolu nice bayramlara güzelliklerle ulaşmayı diliyorum. 8 Kasım’da Sayın Cumhurbaşkanımız Çankırı'mızı şereflendirecek, hem mutluyuz, hem heyecanlıyız, desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
 
Milletvekili Av.İdris Şahin, “Birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama kavuştuk, hep birlikte daha nice bayramlara kavuşmak dileğimiz. Barış iklimini, sevgi iklimini bayram sonunda da dalga dalga yayalım istiyoruz. Değerli büyüğümüz Cumhurbaşkanımız ilimizi şereflendirecek, Çankırı misafirperverliğini en iyi şekilde sergileyeceğiz. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.
 
Milletvekili Hüseyin Filiz’de barış ve kardeşliği vurgulayarak yaptığı konuşmada; “Orta Doğu’da Müslüman kardeşlerimizi katlediliyor, yabancı güçlerin akıttığı kanın durdurulması, kardeş kanının, terörün bitirilmesi ve yabancı güçlerin hesapları içinde boğulmalarını diliyor, hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Belediye Başkanı İrfan Dinç ise, "Daha nice bayramlara sevdiklerinizle beraber bayram tadında ulaşmanız dileğimle Kurban Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.
 
bayramlasma-cankiri-sozcu-resim-101.jpg
 
Bayramlaşma töreni sonrası Vali Özcan ve eşi Bayan Özcan, beraberindeki heyet ile birlikte İsmail Özdemir Huzurevi sakinlerini, Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları, Korgun Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.
 
bayramlasma-cankiri-sozcu-resim-102.jpg
 
İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek güvenlik güçlerimizin bayramını tebrik eden Heyet, E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunu da ziyaret ederek hükümlü ve tutukluların bayramlarını da tebrik ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler