Çankırı Belediyesi, mahalledeki karantina uygulaması nedeniyle Esentepe'de Kültür Merkezi'nin kapısına kilit vurdu!

Çankırı Belediyesi, mahalledeki karantina uygulaması nedeniyle Esentepe'de Kültür Merkezi'nin kapısına kilit vurdu!

Çankırı Belediyesi, Esentepe mahallesinin karantina altına alınması kararından sonra, mahalle içerisinde bulunan 'Kültür Merkezi'nin kapısına kilit vurarak burada görevli personeli belediye binasına aldı.

Çankırı - Esentepe mahallesi için alınan karantina kararı mahalleden sadece vatandaşın firarına neden olmadı! Mahalle içerisinde bulunan Çankırı Belediyesi Kültür Merkezi de kapısına kilit vurdu.

Edinilen bilgilere göre Kültür Merkezi binası içerisinde belediye personeline iş elbisesi ve son aylarda maske dikimi yapan personel ile dikiş makinaları kısa sürede paketlendi ve personel ile birlikte şehir merkezine taşındı. 

GEREKÇE KOMİK VE DE DÜŞÜNDÜRÜCÜ
Çankırı Belediyesi'nin Esentepe mahallesi için Covid-19 salgını nedeniyle alınan 'karantina' kararı sonrası Kültür Merkezi'nde çalışan personel ile birlikte makinaları taşıma kararının ardında; "personelin izni ve kullanılan malzemelerin sevkiyatı konusunda sıkıntılar yaşanabileceği endişesi mi düşünüldü?" demekten kendimizi alamıyoruz.

Sözcü18 Haber Merkezi olarak böylesi çekingeler adına Kültür Merkezi'ni kapatma kararı alan Belediye Başkanı Hakkı Esen'e sesleniyoruz:

"Sayın Başkan, Belediye çalışanına 'izin' alma konusunda Çankırı Valiliği engel çıkartmış ise bunu ayrıca değerlendirelim. Ancak, 31 Mart 2019'da partinize ve de şahsınıza silme oy veren Esentepe'yi ve de Esentepeliler'i 'vebalı' gibi görmenize vesile olacak bu uygulamayı hangi akl-ı evvelin önerisi doğrultusunda aldığınızı hem bizler hem de Çankırı kamuoyu merak ediyor? Konuyla ilgili açıklama yapmanızı merakla bekliyoruz."

ÇANKIRI KARANTİNAYA ALINIRSA, BELEDİYE KAPIYA KİLİT Mİ VURACAK?
Çankırılı an itibariyle tek bir soru soruyor:

- Çankırı karantina altına alınırsa Belediye, kapıya kilidi vurup personeli Kastamonu'ya mı taşıyacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
55 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler