Çankırı Belediyesinden asfalt atağı!

Çankırı Belediyesi'nden asfalt atağı!

Sonbahara girildiği şu günlerde Belediye Fen İşleri ekipleri Çankırı'nın cadde ve sokaklarını sıcak asfaltla kaplıyor.

Çankırı Belediyesi’nce, 2012 yılı yaz sezonu asfalt çalışmaları Çankırı tarihinde görülmemiş bir rekora doğru gidiyor. 

Çalışmalar tamamlandıktan sonra 40 bin ton sıcak asfaltı Çankırı’nın cadde ve sokaklarıyla buluşturacak olan Fen İşleri ekipleri, çalışmalarına gece ve gündüz vardiyalarıyla ara vermeden devam ediyor. 
 
Son bir hafta içinde; Aksu Mahallesi Kuruçay, Çeşme ve Çatal Sokak, Zübeyde Hanım Caddesi ile Sibel Siteleri Hat Boyu, Yeni Mahalle Hanım Suyu, Tutluk, Okul ve Orkide Sokak, Hat Boyu ve Derbent Caddesi, Abdülhalik Renda Mahallesi Kamelya Sokak, Hacettepe Caddesi, Tugay Altı ve Ankara Yolu Bağlantısı Buğdaypazarı Mahallesi Ş.Mehmet Yıldırım, Adaçay ve Şimşek Sokakları, Ş.Uğur Hiç Yılmaz ve Esentepe Caddeleri, DSİ Yanı, Halı Saha Yanı, Fatih Mahallesi Hayvan Pazarı Yolu, Mezbaha Yoluna sıcak asfaltla kaplandı. Esnetepe Mahallesinin tüm cadde ve sokakları da sathi kaplama ile döşendi. 
 
Halkın büyük takdirini kazanan asfalt çalışmalarını izleyen vatandaşlar, “Çankırı, Çankırı olalı böyle asfalt görmedi” diyerek özverili şekilde asfalt çalışmasını sürdüren ekibe teşekkürlerini ilettiler. 
 
Birçok mahallede yol ve asfalt sorununun kalmadığını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Hedefimiz Çankırı’da asfalt sorununu kökten halletmek. Halkımızdan aldığımız güce, yaptığımız hizmetlerle karşılık vermekten dolayı çok mutluyum. Çalışmalarımız hava şartları elverdiği süre boyunca aralıksız devam edecek” dedi. 
 
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilerleyen günlerde; Salkım, Melek, Nur, Baldudak, Sandıkçı, Bedesten, Nurettin Cinsoy, Manolya, Selehattin İnal ve Ş.Erdem Öztürk Sokaklar, Ömer Topuz, Kırklar, İmaret, Tevfik Fikret, Kayabaşı Caddeleri, Somaki Bulvarı, Düğün Salonları Yolu, Çivitcioğlu Medresesi Önü, Belediye Arkası ve Atatürk Kültür Merkezi önünde de asfalt çalışmalarının devam edeceğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler