Çankırı / Dedeköy'de bir garip intihar

Çankırı / Dedeköy'de bir garip intihar

Çankırı Merkez'e bağlı Dedeköy'de sabah saatlerinde yaşanan 'intihar' olayı beraberinde birçok soruyu de getirdi. Yaşanan olayın ayrıntıları...

Edinilen bilgilere göre; Çankırı Merkez'e bağlı Dede köyde yaşayan Doğan Çalışkan, dün akşam gelini K.K'yı kaçırıyor. Daha sonra oğlu Ö.Ç'yi telefonla arayan Çalışkan, "Karının kafasına sıkacağım" diyor. Sonrasında açık arazide kaçırdığı geliniyle birlikte dolaşıyor... Gece boyunca kendisine ulaşılamayan Çalışkan'ın aracı bugün saat 11:00 dolaylarında Dede köy mezarlığı yakınlarında görülüyor. Olay yerine gidenler Doğan Çalışkan'ı cansız bedeniyle annesinin mezarının üzerine kapaklanmış şekilde buluyorlar. 

Yapılan ihbarla birlikte olay yerine gelen jandarma çevrede geniş güvenlik tedbirleri almakla birlikte halen kayıp olan Doğan Çalışkan'ın gelini KK'yı arama çalışmalarını sürdürmekte.

whatsapp-image-2021-08-26-at-21-17-56-1.jpeg

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Sözcü18 Haber Merkezi'nin olay sonrası akşam saatlerinde elde ettiği bilgilere göre, bugün annesinin mezarı üzerinde cansız bedeni bulunan Doğan Çalışkanın oğlu Ö.Ç'nin imam nikahı ile yaşadığı eşi K.K'dan ayrılma aşamasında olduğu ve bu yüzden yaklaşık 1.5 yaşlarında olan çocuğunun vekaletini almak için Çankırı Adliyesi'nde dava açtığı öğrenildi. 

Bu arada Doğan Çalışkan'ın annesinin mezarı başından eşini aradığını ve kendisine "bazı itiraflarda" bulunduğu ve intihar edeceğini belirttiği öğrenildi. Çalışkan'ın eşinin de telefonda eşini intihar eyleminden vazgeçmesi yönünde iknaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı da edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler