Çankırı Gençlik Derneği üyeleri Ilgazda

Çankırı Gençlik Derneği üyeleri Ilgaz'da

2 Ocak Pazar günü Başkent Ankara'dan Ilgaz'a hareket eden Gençlik Derneği üyesi 85 genç, dolu dolu bir gün yaşayarak aynı gün tekrar Ankara'ya dönüş yaptı.

Ankara'da faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren Çankırı Gençlik Derneği üyeleri, 85 kişilik üniversiteli grubuyla yeni yılın ikinci günü Ilgaz'a bir gezi düzenlediler.

Geçtiğimizyıl tüm ülkedeki üniversitelerde temsilci atama çalışmalarını bugün için 36 üniversitede kesinleştiren Gençlik Derneği yönetimi, Gazili Çankırı Gençlik Buluşmasında hedeflenen ve 15 proje içerisinde yer alan Ilgaz gezisini 2 Ocak Pazar günü gerçekleştirdi.

Pazar sabahı Ankara-Ulus'tan Gazi, Hacettepei, Orta Doğu Teknik  ve Ankara Üniversitesi öğrencisi yaklaşık 85 kişilik bir ekiple Ilgaz'a hareket eden topluluk, aynı gün saat 11.30'da Ilgaz Dağına ulaştı. Gün boyu kayak tesislerinde çeşitli aktiviteler düzenleyen grup, öğle yemeğini mangal-adana kebap olarak muhteşem Ilgaz dağı manzarası eşliğinde yedi. Grup daha sonra telesiyej ve kayak keyfinin ardından, Ilgaz Dağından ayrılarak Çankırı Merkez'e döndü.

Çankırı Ahi Yaren Meclisinde yenen yaren takım yemeğinin ardından Ahiyder Yaren Ekibi tarafından gruba bir yaren gösterisi sunuldu. Gençlik Derneği üyeleri aynı gün saat 22.00'de Başkent'te geziyi tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler