Çankırı maçı için kenetlenmek istiyoruz

"Çankırı maçı için kenetlenmek istiyoruz"

Hafta sonunda kendi evinde Çankırıspor ile karşılaşacak olan Ünyespor'da hedef 3 puan.

Ünyespor Basın Sözcüsü Osman Sarıkahraman deplasmanda Adana Demirspor karşısında elde edilen galibiyetle ilgili olarak futblcuları ve teknik heyeti kutlarken Çankırıspor maçını alamadıkları durumda deplasmandan gelen 3 puanın bir esprisinin kalmayacağını, bu bakımdan Ünye Şehri’nin tüm kesimleriyle birlikte kenetlenmesi gerektiğini ifade etti.

Osman Sarıkahraman yaptığı açıklamada, “Ünyesporumuzun Adanademirspor galibiyetiyle Ünye şehrine, Ünyespor sevdalılarına altın değerinde 3 puan getirdiler. Hakikaten değeri unutulmaz bir puan bu. Kendilerine teşekkür ediyorum teknik heyeti futbolcu arkadaşları kutluyorum. Devamında Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda Çankırı maçımız var. Çankırı maçını alamaz isek Adana Demirspor’u yenmemizin hiçbir esprisi yok. Bu kadar önemli bu kadar ciddi bir maç bizim için.
Bu maçı hep beraber Ünye Şehri ile basın ve yayın organlarıyla, taraftar grubuyla, esnaflarıyla, berberiyle hep beraber bu maçta kenetlenmek istiyoruz. Maç biletlerini 10 liradan 5 liraya çektik, yine maç biletleri 5 lira olacak. Gerektiği yerde biz sağlayacağız arkadaşlarımıza” dedi.

Taraftara seyirciye çok ihtiyacımız var
Ünyespor Basın Sözcüsü Osman Sarıkahraman taraftara yönelik çağrısında ise, “Taraftarımıza sesleniyorum… Ünyespor’u Çankırı maçına Hanboğazı mevkiinde otobüsten indirerek meşaleler içinde stada getirerek, Çankırı maçını stadın dışında stada girmeden kazanmak istiyoruz. Bunları organize edecek taraftar gruplarına ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Bakanımızı maça davet ediyoruz
İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin’in hafta sonu Ordu’da olabileceğini duyduklarını ifade eden Sarıkahraman, “Bakanımızı sizin aracılığınızla Çankırı maçında görmekten gurur duyacağımızı müthiş bir güç katacağını düşünüyorum. Bu anlamda da Bakanımızı beklediğimizi söylemek istiyorum. Ayrıca Ünyespor yönetim kurulu adına Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı, Cumhuriyet savcılığını ve tüm toplum örgütlerini şeref tribününde görmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Reklam konusunda desteğe ihtiyacımız var!
Ünyespor Basın Sözcüsü Sarıkahraman reklam çağrısını yineleyerek bu konuda her kesimden destek beklediklerini açıkladı. Sarıkahraman konuşmasında, “Bir diğer konu reklama ihtiyacımız var. Bu konuda destek bekliyoruz. Çimento Ünye’nin semalarında bacasını uzun yıllardır tüttüren aş veren çimento sanayinin kim ne şekilde algılarsa algılasın Ünye şehir stadyumunda adını görmek istiyoruz. Ünye Çimento Sanayinin adını maddi desteğiyle birlikte görmek istiyoruz. Bunun bir şekilde yansımasını hissetmek istiyoruz. Ben üç dört aydır Yönetim Kurulu Üyeliği yapıyorum. Bu güne kadar hiçbir kurum hiçbir kuruluş beni aramadı. Belki başkalarını başkaları aramış olabilir ama artık aranmak sorulmak istiyoruz. Ünyespor Ünye’nin en iyi turizm elçisi. Dolayısıyla hayatiyetini sürdürmek istiyorsak Ünye şehri olarak takımımıza sahip çıkılmasını istiyorum. Basının ilgi ve alakasından dolayı da sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ünyespor kongre sürecinde değil
Son günlerde Ünyespor’da kongre söylentilerine de değinen Osman Sarıkahraman, “Ünyespor şu anda kongre sürecinde değil. Yalnız Sayın Başkanın bizlerin düşündüğümüz güçlü bir yönetim yapma düşüncesi var. Bunun içinde olağanüstü kongreye gitmek gerekiyor. Ancak şu anda bizle ilgili başkanımız başta olmak üzere her hangi bir karar almış değiliz. Hafta sonu sayın başkanımız Ünye’ye gelecekler, Ünye’de değerlendireceğiz. Amaç Ünyespor’un yönetimini güçlü kılmak ve Ünye ayağının güçlenmesini sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

SPOR AKSİYON

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler