Çankırı Valisi Ayaz'dan yeni yıl mesajı

Çankırı Valisi Ayaz'dan yeni yıl mesajı

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, yayımladığı yeni yıl mesajında; "Tüm Türkiye ile birlikte ilimiz adına güzel gelişmelerin yaşanabilmesi için 2021 yılına azim ve kararlılıkla giriyoruz." dedi. Vali Ayaz'ın mesajı şöyle:

"Farklı bir yıl olarak geçirmek zorunda kaldığımız 2020 yılını geride bırakıyoruz. Her yeni yıl umutlarla, iyimser duygularla beklenir ancak tüm insanlığın 2021’den beklentisi çok daha büyüktür. Her türlü sıkıntılardan azade yeni bir dönemin başlangıcı olmasını ümit ettiğimiz 2021 yılında, sağlıklı ve mutlu günlerimize tekrar kavuşabilmeyi canı gönülden arzu ediyoruz. 

2020 yılı içerisinde Covid-19 salgınıyla cephe hattında fedakârca mücadele eden sağlık çalışanlarımızın emekleri her türlü övgüye layıktır. Kendi hayatlarını hiçe sayarak hastalara nefes olma yönündeki olağanüstü gayretleri için onlara minnettarız. Gerek salgınla, gerekse afetlerle mücadele kapsamında özveriyle görev alan AFAD çalışanlarımız, güvenlik güçlerimiz, Vefa Sosyal Destek Grupları çalışanlarımız ve gönüllülerimiz başta olmak üzere tüm görevlilerimize de emek ve gayretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaşanan bu zorlu süreçlerin elbirliği ile aşılmasında üstlendikleri vazife, onur timsalidir. Bu uğurda canlarını feda eden sağlık çalışanlarımız ve diğer görevlilerimiz ile hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Tüm Türkiye ile birlikte ilimiz adına güzel gelişmelerin yaşanabilmesi için 2021 yılına azim ve kararlılıkla giriyoruz. Çalışma arkadaşlarımla birlikte geride kalan bir yılın muhasebesini yaparken, 2021 yılının Çankırı’mız için en iyi şekilde geçmesi hedefiyle hangi adımları atmamız gerektiğini düşünüyor; zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeye odaklanıyoruz. Tüm kamu kurum-kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızın birlik ruhuyla ve ortak bir irade çerçevesinde hareket etmesiyle, ilimizde huzur ve esenliğin hâkim olduğu bir yıl geçirmeyi temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; kıymetli Çankırılı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler