Çankırıda 12de 12 yapacağız

"Çankırı'da 12'de 12 yapacağız"

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı önümüzdeki yıl yapılması planlanan mahalli idareler seçimleri öncesi hedef büyüttü.

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı önümüzdeki yıl yapılması planlanan mahalli idareler seçimleri öncesi hedef büyüttü. 

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, yapılacak olan yerel seçimlerde tüm ilçe belediyelerine Ak Parti imzasını atmayı hedeflediklerini belirterek, "Çankırı'da 12'de 12 yaparak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bu Çankırı'mızın size hediyesidir demek istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor ve önümüzde hiçbir pürüz yok. Biz halktan aldığımız güçle, halka hizmet etme gayretindeyiz" dedi.
 
Çankırı Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, parti çalışmalarıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Amaçlarının Çankırı'yı kalkındırmak ve geliştirmek olduğunu ifade eden Çivitcioğlu, Karatekin Üniversitesi bünyesinde açılacak olan fakültelerin şehre yeni bir hareketlilik kazandıracağını söyledi.
 
ÖNÜMÜZDEKİ 11 YILI EN VERİMLİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMELİYİZ
 
AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne önemli hizmetlerin altına imza attığını söyleyen Çivitcioğlu, "2001 yılından bu yana Türkiye'nin itibarı arttı, duruşu değişti. Türkiye, dünya çapında itibar gören bir ülke haline geldi. Artık hal ve durumumuzu iyi değerlendirmeli, hareketlerimize dünden daha fazla dikkat etmeliyiz. Çünkü bizim hedefimiz 2023 yılı. Önümüzde 11 yıl var ve bu 11 yılı en verimli şekilde değerlendirmeliyiz" diye konuştu.
 
TÜM KÖYLERDEKİ HEMŞERİLERİMİ İSİM İSİM TANIYORUM
 
Çankırı'nın Ak Parti iktidarında yeni bir ivme kazandığını ifade eden Çivitcioğlu, valilik, belediye ve milletvekilleri ile uyum içerisinde olduklarını belirtti. Bölgeyi iyi tanımanın kendileri için en büyük avantaj olduğuna dikkat çeken Çivitcioğlu, "Ben 1992 yılından beri aynı telefonu kullanıyorum. Kim bana ulaşmak istese, anında ulaşabiliyor. Ziraat mühendisi olduğum için bölgeyi çok iyi tanıyorum. İlçe pazarlarına aktif olarak katılıyor, tüm köylerdeki hemşerilerimi isim isim tanıyorum. Gerektiği zaman sahada, gerektiği zaman masada oluyorum. Buna keza milletvekillerimiz de Çankırı'yı avuçlarının içi gibi biliyorlar. Bu üstün gayret ve uyum beraberinde başarıyı getiriyor" ifadelerini kullandı.
 
12'DE 12 YAPARAK BAŞBAKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ
 
Yapılacak olan yerel seçimlerde tüm ilçeleri kazanmayı hedeflediklerini belirten Çivitcioğlu, "Çankırı'da merkez ilçe ile birlikte toplam 12 ilçemiz var. Çankırı'da yapılacak yerel seçimlerde 12'de 12 yaparak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bu Çankırı'mızın size hediyesidir demek istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor ve Allah'a hamdolsun önümüzde hiçbir pürüz yok. Biz halktan aldığımız güçle, halka hizmet etme gayretindeyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler