Çankırı'da, 17 yaşındaki lise öğrencisinin üzerine yıldırım düştü

Çankırı'da, 17 yaşındaki lise öğrencisinin üzerine yıldırım düştü

Lise öğrencisi Halil Karagöz (17) Çankırı'nın Orta ilçesinde hayvan otlattığı arazide üzerine yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Çankırı'nın Orta ilçesinde 17 yaşındaki Çok Programlı Anadolu Lisesi Anadolu Meslek 12. sınıf öğrencisi Halil Karagöz'ün eve dönmemesi sonucu harekete geçen ailesi acı bir sonla karşılaştı. Hayvan otlatmaya çıkan Halil'in üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Halil Karagöz'ün arazide otlattığı kendilerine ait büyükbaş hayvanlar eve döndü. Halil Karagöz dönmeyince aile aramaya çıktı, bir ize ulaşamayınca da jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan aramada, beldenin yakınlarında Halil Karagöz'ün cansız bedenine ulaşıldı. Halil Karagöz'ün üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Orta ilçesinde Yıldırım Beyazıt Çok Programlı Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi olan Halil Karagöz'ün, boş zamanlarında ailesine yardımcı olmak için hayvanları otlatmaya çıkardığı öğrenildi.

Karagöz, Yaylakent beldesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler