Çankırıda apartmanın adı Aydın olursa!

Çankırı'da apartmanın adı 'Aydın' olursa!

Çankırı Belediyesi'nin vatandaşa hizmette uyguladığı ayrımcılıkta gelinen son nokta...

Çankırı Belediyesi'nin belediyecilik hizmetlerinde uyguladığı 'ayrımcılık' konusunda okuduğunuz haber gelinen son noktayı gözler önüne seriyor. 

Apartmanın adı 'Aydın' olursa Çankırı Belediyesinin hizmetlerinden faydalanması da hayli zor olur.
 
Abdülhalik Renda Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Aydın Apartmanı sakinleri yaşadıkları sıkıntılara çözüm amacıyla gittikleri belediye kapısının sorunlarını çözmediğini dile getiriyorlar.
 
Apartman sakinleri "Aydın apartmanı hizmet bekliyor" derken yaşadıkları sıkıntıları şöyle dile getiriyorlar:
 
Abdülhalik Renda mahallesi Ankara asfaltı TEK karşısında bulunan Aydın Apartmanı önündeki kaldırımın tamiri ve düzenlenmesi için 25.05.2012 tarih ve 003635 sayılı dilekçe ile belediyemize müracaat ettik. Müracaat tarihimizden bu yana komşu apartmanların buna benzer onarım ve düzenlemeleri yapılmış iken, Aydın Apartmanı sakinlerinin istekleri yerine getirilmemiştir.
Aydın Apartmanı sakinleri olarak 'üvey evlat' muamelesi görmek istemiyoruz. Apartmanımız önündeki 3-4 m kadar bulunan kaldırım bölümünün yapım ve tamirinin yapılmasını ilgililerden bekliyoruz. Saygılarımızla."
 
cankiri-aydinapartmani-sozcu-resim-072.jpg
 
SÖZCÜ 18'DEN "AYDIN APARTMANI" SAKİNLERİNE ÖNERİ!
Yaşanılan durumu gördükten sonra Sözcü18 Haber Merkezi olarak Abdülhalik Renda Mahallesinde yaşayan Aydın Apartmanı sakinlerine bir önerimiz var:
 
- Apartman yönetimini toplayarak 'Aydın Apartmanı' isminizi "UHUD" ya da "ŞUA" olarak değiştirmeli ve Çankırı Belediyesine verdiğiniz dilekçeyi de bu şekilde yenilemelisiniz.
 
Bunu gerçekleştirdiğiniz gün Çankırı Belediyesi'nden hangi oranda ve kalitede hizmet aldığınıza sizler de şaşırırken, kamuoyu da belediye yönetiminin gerçek yüzüyle tanışacak!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler