Çankırı'da belediye 'çaresiz', birileri de 'sorumsuz' değilmiş!

Çankırı'da belediye 'çaresiz', birileri de 'sorumsuz' değilmiş!

Sözcü18'in "Çankırı'da Belediye 'birilerine' karşı çaresiz mi?" başlıklı haberimiz ses getirdi ve halk sağlığını tehdit eden çirkin görüntüler temizlendi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin WhatsApp ihbar hattına vatandaşın şehir merkezinde bilinen bir süpermarketin kendisine ait alan üzerindeki çirkin görüntülerle ilgili olarak yaptığımız yayın amacına ulaştı. Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile firma yetkililerinin ortaklaşa çalışmaları sonucunda halk sağlığını tehdit eden çirkin görüntüler ortadan kaldırıldı.

İLGİLİ HABER
Çankırı'da Belediye 'birilerine' karşı çaresiz mi? - TIKLA

HABER, GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN VE YORUM YAPILAN HABERİ OLURKEN!
Dün öğle saatlerinde WhatsApp ihbar hattına gelen görüntülerle birlikte elde edilen bilgiler ışığında saat 14:24'de yayına verdiğimiz haberimiz geceyi 'En çok okunan haber' ve 'En fazla yorum alan haber' olarak ilk sırada tamamladı. 

Haberin yayına girmesi ile birlikte Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının da harekete geçtiğini öğrenmemizle birlikte, olay yerinde belirli bir hareketlilik yaşandı ancak nihai sonuç gerçekleşmedi!

Okuyucunun gösterdiği olumlu-olumsuz tepkilerle birlikte şu saatlere kadar 24 yorum alan "Çankırı'da 'belediye' birilerine karşı çaresiz mi?" başlıklı haberimizle okuyucumuz iki farklı düşünce grubuna ayrıldı! Birinci grup haberin içeriğini desteklerken, ikinci grup garip bir şekilde, haberde işaret edilen bölgenin 'özel mülkiyet' olduğunu ve bu alana Belediye'nin ya da bir başkasının karışma şansının bulunmadığında ısrarcı oldu!

SÜREÇ DEĞİL, SONUÇ ÖNEMLİ
Haberimizle ilgili sabah saatlerinden itibaren Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile işyeri sahiplerinin göstermiş olduğu iyiniyetli çalışmalar sonucunda gün tamamlanmadan, halk ve toplum sağlığını tehdit eden görüntülerden bölgenin arındırılmış olması bizim adımıza sevindirici.

Sözcü18 yazı ailesi olarak başta duyarlılık göstererek konuyla ilgili bizleri bilgilendiren sayın okuyucumuzla birlikte, Çankırı Belediyesi ilgili birim yetkili ve çalışanlarına, işyeri sahibinin gecikmiş (!) gayretine ve de haberimize 'okuyucu desteği' veren tüm Çankırılılar'a teşekkür ediyoruz.

VE DÜN'ÜN FOTOĞRAFI İLE BUGÜN'ÜN FOTOĞRAFI

cankiri-temizlik-resim-0882.jpg

VE SON DAKİKA GELİŞMESİ
BİR YILDAN BU YANA DURAN MİKROP YUVASI TEZGAH DA KALDIRILDI!

tezgah-da-kaldirildi-cankiri-koc-market-resim-0888.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler