Çankırı'da cinayet! Sokak ortasında kafasına 3 kurşun sıktı

Çankırı'da cinayet! Sokak ortasında kafasına 3 kurşun sıktı

Edinilen son dakika bilgisine göre saat 16:30 dolaylarında Merkez'e bağlı Ünür köyünde sokak ortasında vahşice bir cinayet işlendi. Kafasına 3 kurşun sıkılan İ.G olay yerinde ölürken, cinayet zanlısı O.T uzun süre cesedin başında bekledi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre bugün saat 16:30 sularında Çankırı'nın Merkez'e bağlı Ünür köyünde gerçekleşen elim olayda, İsmail Gökdemir, Osman T'nin silahından çıkan 3 kurşunla yaşamını yitirdi. Cinayet zanlısı Osman T'nin maktül İsmail Gökdemir'in cesedinin başından uzun süre ayrılmadığı da gelen bilgiler arasında.

Cinayetin nedeni olarak zanlı Osman T. ile üç kurşunla vurulan İsmail Gökdemir ile sınır meselesi nedeniyle uzun süredir tartışmalar yaşandığı iddia edildi. Cinayet zanlısı Osman T'nin 60'lı yaşlarda olduğu ve eşinden ayrıldığı, çocukları ile de uzun süredir görüşmediği öğrenildi.

CİNAYET ZANLISININ EVİ YAKILDI
Öte yandan yaşanan son dakika gelişmesi; Cinayete kurban giden İsmail Gökdemir'in yakınları zanlı Osman T'nin evini ateşe verdikleri öğrenildi. Çıkan yangın çevrede bulunan kişiler tarafından büyümeden söndürüldü. Yangın sonucu evde yatak-yorgan gibi bazı eşyaların hasar gördüğü bildirildi.

cankiri-unur-cinayet-resim-012.jpg
Köyün ortasında Osman T'nin kurşunlarına hedef olan maktül İsmail Gökdemir.

CUMHURİYET SAVCISI OLAY YERİNDE
Ünür'de işlenen vahşi cinayet sonrası Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine geldiği bildirildi.

cankiri-cinayet-unur-kapak-resim-01299.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler