Çankırı'da eğitimde başarı yok ancak koltukta "Muammer" var!

Çankırı'da eğitimde başarı yok ancak koltukta "Muammer" var!

TÜBİTAK liste açıklar Çankırı listenin en dibinde. AB hibe projeleri açıklanır Çankırı listede olmaz. ÖSYM ülke dereceleri açıklanır listelerde Çankırı'yı ara ki bulasın! LGS ve YKS başarı listeleri açıklanır Çankırı son 10'da... Ama Muammer iyi adam!

Hayatında 3 gün okul müdürlüğü yapmamış birini kağıt üzerinde yapmış gösterip ilde eğitimin en tepesine oturtursanız olacağı bu. Ey milletin sözde temsilcileri, vekilleri bu zat-ı muhteremi karayollarının başına getirseydiniz ne olurdu? Ben size söyleyeyim. Hiç bir şey olmazdı. Çok çok yatırımlar aksar yollar yapılmazdı. Vatandaş hizmet alamaz, ondan sonra gelen biraz fazla çalışmak zorunda kalırdı. 

Peki siz söyler misiniz bu liyakatsiz makam işgalcisi (!) nedeniyle kaybolan nesillerin vebalini kim üstlenecek?

TÜBİTAK liste açıklar Çankırı listenin en dibinde. Ama Muammer "iyi adam"dır, "abdestli namazlı"dır (!). AB hibeleri açıklanır Çankırı listede yok. Ama Muammer "iyi adam"dır, "abdestli ve de namazlı"dır (!). Proje yapan okullar açıklanır Çankırı en sonda. Ama Muammer "iyi adam"dır, "abdestli namazlı"dır (!). ÖSYM ülke derecelerini açıklar Çankırı listede yok. Ama Muammer "iyi adam"dır, "abdestli namaz"lıdır (!). LGS ve YKS başarı listeleri yayınlanır Çankırı son 10'da. Ama Muammer "iyi adam"dır, "abdestli namaz"lıdır (!). Ne zamanki Milli Eğitim Bakanlığı liste açıklamaz hemen köylüsüne "Başarımızı artırdık" (!) diye haber yaptırır!

Kurulduğu günden beri Malum Sen'e yakın ve branşları itibariyle kurumla ilgisiz isimlerin müdürlük yaptığı, Arif Kırkpınar (Türkçe- Eğitim Bir Sen yönetim kurulu üyesi), Murat Çakmak (felsefe- Eğitim Bir-Sen yönetimdekilerin yakın arkadaşı), İbrahim Gökmen (müzik) sendika ve sendika üyelerine yakın , Ahmet Tuğrul Değirmenci (Türkçe) Eğitim bir sen yönetim kurulu üyesi.

Çankırı’nın süper zeka çocuklarını seçip, Adı BİLSEM olan (adında her ne kadar sanat ibaresi var ise de asli işlevi BİLİM YUVASI olması gereken bir kuruma) branşı Türkçe, Müzik, ve Felsefe olan isimleri Müdür olarak atamak bu çocuklara ve ülkenin geleceğine ihanet değil de nedir?

Buyurun işte ülkede Bilsem Projeleri açıklandı ve Çankırı yine listede yok.

Ne bekliyordunuz ki?

SÖZCÜ18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler