Çankırıda musluklar tısssss dedi!

Çankırı'da musluklar "tısssss" dedi!

Dün Çankırı musluklarından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankırı mitinginde kullandığı “tıss” sesi geldi.

Dün Çankırı musluklarından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankırı mitinginde kullandığı “tıss” sesi geldi.

Çankırı’da ansızın kesilen sular Çankırılılar için çileye dönüştü.  Pazartesi günü sabah saat 10.00'da başlayan su kesintisi ertesi gün yani salı günü saat 14.00'e kadar devam etti.

Daha önce Çankırı Belediyesi İletişim Merkezi tarafından anonsla duyurulmak istenen su kesintisi haberi, belediye ses sisteminin iyi olmamasından dolayı vatandaşa tam olarak aktarılamadı. Su kesintisinin kısa süreceğini tahmin eden vatandaşlar, saat başı musluklarını kontrol etti.

A.Halik Renda Mahallesi, Buğday Pazarı Mahallesi, Aksu Mahallesi, Yeni Mahalle, Karatekin Mahallesi alt kesimleri, Stadyum çevresi ve Esentepe köprüsü civarında kesilen su, belediye hoparlörlerinin arızasıyla birleşince olan yine vatandaşa oldu.

kaynak: karatekin gazetesi

HABER MERKEZİMİZİN ELDE ETTİĞİ BİLGİLER

Pazartesi günü sabah saatlerinde başlayan su kesintisinin kaynağının Çankırı Belediyesi'ne ait Hıdırlıktepe mevkiindeki ana depoda gerçekleştirilen boru bağlantıları olduğu öğrenildi.

Ancak "Taze balık geldi" (!) anonsları ile vatadaşın kafasını saatlerce ütüleyen ve Belediyenin tekelinde bulunan şehir anonslarının böylesi bir çalışmayı temmuz ayında gerçekleştirmesine karşın vatandaşa duyur(a)maması hayli düşündürücü!

Umarız etkili ve de yetkili kişilerin konuyla ilgili söyleyecek iki çift sözleri vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler