Çankırı'da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 ağır yaralı

Çankırı'da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 ağır yaralı

Ankara yolu üzeri Sanayi yolu BP benzinlik önünde saat 18:00 dolaylarında meydana gelen silahlı çatışmada 1 can kaybı, bir'i ağır olmak üzere 3 yaralı mevcut.

Çankırı Merkez'de bugün akşam saatlerinde meydana gelen kanlı olayda, bir kişi yaşamını yitirirken biri ağır olmak üzere 3 kişi de tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre dünden başlayan bir tartışma bugün akşam saatlerinde Sanayi yolu üzerinde BP benzinlik önünde İsmail K. kendisine ait silahla içinde bulunduğu araçtan diğer araçta bulunan Murat K., Erol K.' ve Yusuf K'yı silahla tarayarak yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Murat K. yaşamını yitirirken Mehmet U, Erol K. ve Yusuf K kardeşler yaralı olarak tedavi altına alındı. (Haber fotoğrafı: Silahlı çatışmada yaşamını yitiren Murat K.)

OLAYIN AYRINTILARI
İsmail K. ile Mehmet U. ortak kahvehane işletmektedirler. Murat K ile Erol ve Yusuf K kardeşler İsmail K 'ya ait kahvehanede dün olay çıkarırlar ve İsmail K nın kardeşini darp ederler. İsmail K da ortağı Mehmet U. ile birlikte adı geçen üçlünün aracının önünü keser. Çıkan tartışmada Mehmet U. bıçakla yaralandı.. Bunun üzerine İsmail K Mehmet U.'ya ait ruhsatlı silah ile Murat K ile Erol ve Yusuf K kardeşlere ateş ederek vurur.

Silahlı kavgada yaşamını yitiren Murat K.'nın ölmeden birkaç saat önce sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım.

CİNAYET ZANLISI İSMAİL K. ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Yaşanan olayın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan İsmail K. poliste alınan ifadesi sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çankırı cezaevine gönderilti.

AĞIR YARALI EROL K. ANKARA'YA SEVKEDİLDİ

cankiri-yarali-erol-k-kavga-agir-yarali-resim-012.jpg
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiye göre yaşanan olayda ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Erol K. durumunun ağırlaşması üzerine Ankara'ya sevkedildi.

Öte yandan çıkan kavgada vurularak öldürülen Murat K. ise Topuzsaray köyünde toprağa verildi.

OLAYDA YARALANAN MEHMET U. HALEN HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA
mehmet-u-cankiri-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler