Çankırı'da son yılların en güzel karesi!

Çankırı'da son yılların en güzel karesi!

Çankırı'da son yılların en güzel karesi sosyal medyadan paylaşıldı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in paylaştığı kare, Çankırı'da bir türlü yan yana gel(e)meyen isimler Recep Tayyip Erdoğan Parkı inceleme gezisinde fotoğraflandı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in yalnız bırakılmaması ile ilgili olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki tarafından 19 Temmuz 2019 tarihinde kaleme alınan "Çankırı'nın vekilleri! Başkan Esen'i yalnız bırakmayın!" başlıklı yazı sonrasında yaşanan gelişmeler gelecek açısından bir nebze de olsa bizleri ve de Çankırı insanını umutlandırıyor.

AKP Çankırı Milletvekilleri Salim Çivitcioğlu ve M. Emin Akbaşoğlu'nun Vali Hamdi Bilge Aktaş ile İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in de bulunduğu karelerde dün gün boyu şehir merkezinde yaptıkları bir dizi ziyaretin arka planında Çankırı'nın ağırlıklı sorunları olmasa da yine de umutlandığımızı ifade etmek istiyoruz!

'CUMHUR İTTİFAKI' ÇANKIRI'YA HİZMETTE 'AMA'SIZ ÇALIŞMALI!
'Cumhur İttifakı' mensubu AKP milletvekilleri iktidar partisinin mensupları olarak; MHP'li Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'le kol kola girerek Çankırı Merkez'in temel sorunlarının çözümü konusunda güç birliği içerisine girmeli ve Başkan Esen'e 'ama'sız destek vermelidir.

Umarız sosyal medya üzerinden yapılan bu paylaşımdaki görüntü, olabildiğince samimi, olabildiğince iş bitirici ve de olabildiğince Çankırı'nın sahip olduğu ağır sorunların çözümü noktasında güç birliğinin 'kalıcı' olduğunun miladı olarak arşivlerdeki yerini alır.

cankiri-ismail-hakki-esen-instagram-resim-088.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler