Çankırı'da temayülden Hüseyin Boz çıktı iddiası!

Çankırı'da temayülden Hüseyin Boz çıktı iddiası!

Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak isim arayışındaki AK Parti'de yapılan temayülden Hüseyin Boz'un çok önde çıktığı siyasi kulislerde konuşulmakta.

AK Parti'de dün akşam yapılan 'temayül' oylamasından Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Boz, diğer aday Tuncay Koç karşısında önemli bir üstünlük sağlayarak çıktığı iddialar arasında.

Milletvekili aday adaylığı müracaatı için görevinden istifa eden Belediye Başkanı İrfan Dinç'ten boşalan koltuğa oturacak ismin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 'temayül' yoklamasında oy kullanan AK Parti İl Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin büyük bir çoğunluğunun tercihi Hüseyin Boz'dan yana olduğu bilgisi kulislerde dillendirilmekte.

ŞAHİN'DEN BEKLENEN YANIT GELMEDİ!
Konuyla ilgili olarak Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin'e Sözcü18 Haber Merkezi ulaştı ve "Seçimin galibi Tuncay Koç mu, yoksa Hüseyin Boz mu?" şeklinde bir soru yöneltti. Şahin cevap olarak; "Temayül oylaması sonuçları ile birlikte Genel Merkez'de yapılacak değerlendirme sonucu Çankırı Belediye Başkanı tespit edilecek. Yeni başkanın kim olacağı konusunda son karar Genel Merkez'de belirlenecek." dedi. Şahin, yarışı kimin önde götürdüğü ya da hangi ismin başkan olacağı konusunda yönelttiğimiz ısrarlı sorulara yanıt vermemesi de dikkati çekti.

VE ÇANKIRI'NIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler