Çankırı'da 'yapı' ve 'inşaat ruhsatları' da mı sahte?

Çankırı'da 'yapı' ve 'inşaat ruhsatları' da mı sahte?

Sözcü18'in gündeme taşıdığı sahte 'işyeri ruhsatları'ndan sonra yeni bir dosya daha açılıyor! Çankırı'da 31 Mart öncesi Belediye tarafından verilen 'yapı' ve 'inşaat ruhsatları'nın da 'sahte' olabileceği konusunda sayısız ihbarlar yapıldı!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme getirdiği ve okuyucu tarafından büyük ilgi ve merak uyandıran "Çankırı'da 'işyeri ruhsatları'nda sahtecilik iddiası" başlıklı haberimizden sonra susmayan telefonlarımız yeni bir iddiayı da gündeme taşımaya vesile oldu.

İlgili haberimizde de belirttiğimiz gibi; Çankırı'da 3 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan AKP'li İrfan Dinç yönetimini kapsayan sahte 'işyeri ruhsatları' iddiaları halen görevdeki MHP'li Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in talimatları doğrultusunda mercek altına alınırken, gündeme yeni bir bomba düştü!

YAPI KULLANMA İZİN BELGELERİ ve İNŞAAT RUHSATLARI'NA
ATILAN İMZALAR MERCEK ALTINA ALINMALI
Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan ihbarlarda ortak nokta; İrfan Dinç döneminde verilen 'yapı kullanma izin belgeleri', 'proje ruhsat belgeleri', 'Artı kat çıkma belgeleri' ve 'iskan - oturma izin belgeleri'nde Belediye tarafında tek yetkili imzanın halen İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görevinin başında olan Seda Yazıhan'ın imzasının olması gerektiğine işaret edilirken, sözü edilen belgelerin birçoğunda farklı isimlerin imzalarının bulunduğu iddia ediliyor. Dolayısıyla da mevcut belgelerin de 'sahte', 'geçersiz' ya da 'muğlak' olduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler