Çankırı'da yaşanan rezalette 2'nci perde! Çocuk benden!

Çankırı'da yaşanan rezalette 2'nci perde! Çocuk benden!

Çankırı'da yaşayan Murat Dinç, bugün ATV ekranlarında yayınlanan canlı programda Çorum/Sungurlu'dan getirip 20 gün alıkoyduğu evli Gamze Tolu'nun karnında taşıdığı çocuğunun babası olduğunu iddia etti.

ATV ekranlarında Esra Erol'un yayınladığı bugünkü programda Çankırı Merkez'de yaşayan Murat Dinç, canlı yayına eşiyle birlikte bağlanarak, evinde yaklaşık 20 gündür alıkoyduğu Gamze Tolu'nun karnında taşıdığı bebeğin babası olduğunu iddia etti.

Murat Dinç, canlı yayında; "Ben bunu  5'inci ayın 13'ünde bıraktım. Bu çocuk bugün 5 ay 15 günlük. Ben araştırdım, dediler ki, bir kadının ..." dedikten sonra uzun bir süre konuşmaları kesilen Dinç, Esra Erol'un "Bu çocuğun sizden olduğuna emin mi oldunuz? Bu çocuğun biyolojik babası olduğunu mu söylüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Murat Dinç "Kendisi kocasından çocuğu olmadığını bana defalarca söyledi" diyerek çocuğun babası olduğu iddialarını sürdürürken, Gamze Tolu da "Bu çocuğun babası sen değilsin! Bu yaptıracağım DNA testi ile ortaya çıkacak" dedi.

Murat Dinç ve eşinin yarın Esra Erol'un programına stüdyo konuğu olacağı bildirildi.

İLGİLİ HABER
Çankırı'da Murat Dinç'in yaşattığı rezalet ATV ekranlarında - TIKLA

Bugünkü yayında Murat Dinç'in "Çocuk benden" iddiaları:

cankiri-murat-dinc-atv-canli-yayin-resim-0121.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler