Çankırılı genç kızın İstanbul'da şüpheli ölümü!

Çankırılı genç kızın İstanbul'da şüpheli ölümü!

Çankırılı genç kızların ardı ardına şüpheli ölümleri devam ediyor. Son olay İstanbul'da gerçekleşti. Orta İlçesi Buğurören köylü Ilgaz ailesinin 16 yaşındaki lise öğrencisi kızları Ş. Ilgaz, evinde babasına ait silahla başından vuruldu.

Çankırı'da 14 Ocak'ta intihar eden Tuba Açıkgöz'ün ardından 7 Şubat'ta Şeyma Yıldız'ın babası tarafından vurularak öldürülmesinden sonra, yeni bir intihar-şüpheli ölüm olayı daha gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre Orta ilçesi Buğurören köyü nüfusuna kayıtlı S. Ilgaz'ın yaşadığı İstanbul/500 Evler'deki konutunda 3 Şubat Pazartesi günü 16 yaşındaki Ş. Ilgaz başından aldığı kurşun yarasıyla ağır yaralı olarak kaldırıldığı  Karayolları Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde öldüğü 10 Şubat Pazartesi gecesine kadar yoğun bakımda tutuldu. 

İLGİLİ HABER
Ankara/Çubuk'ta bir baba, lise öğrencisi kızını öldürdü - TIKLA

Kaldırıldığı hastanede yaşama tutunamayan genç kız Ş. Ilgaz, 12 Şubat Çarşamba günü Orta ilçesi Buğurören köyünde ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

BABA S. ILGAZ POLİS TARAFINDAN BİR GECE
GÖZALTINA ALINDI SONRA SERBEST BIRAKILDI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin olayla ilgili olarak elde ettiği bilgilere göre olayla ilgili olarak baba S. Ilgaz'ın olayın yaşandığı 3 Şubat Pazartesi gecesi polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı ve 4 Şubat günü serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan 16 yaşında başından aldığı kurşun yarası ile ağır şekilde yaralanan ve sonrasında tedavi gördüğü hastanede yaşamı sonlanan Ş. Ilgaz'ın ölümü ile ilgili olarak zihinlerde kalan "kaza mı, intihar mı, yoksa farklı bir yaşanmışlık mı?" soruları önümüzdeki günlerde cumhuriyet savcılığının yapacağı soruşturma ile açıklık kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler