Çankırılının Melih Gökçek aşkı tam gaz!

Çankırılı'nın Melih Gökçek aşkı tam gaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu yıl Çankırı beldelerinde yapılan şenlik ve festivallerin baş konuğu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, özellikle bu yıl Çankırı'nın beldelerinde yapılan şenlik ve festivallerin baş konuğu.

Geçtiğimiz hafta Yapraklı'nın Kavak köyü şenliklerinde boy gösteren Başkan Gökçek, dün de başta Saçak beldesi olmak üzere, Susuz ve Sülüklü'de yapılan şenliklere katıldı, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekti.

Çerkeş ilçesine bağlı Saçak beldesinde düzenlenen 23. geleneksel fidan dikim etkinliklerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Gökçek, yaptığı konuşmada, geçen hafta da Çankırı'da düzenlenen bir etkinliğe katıldığını hatırlatarak, "Çankırı'yı Ankara'dan ayrı görmüyoruz" dedi.

gokcek-cankiri-kavakkoyu-sozcu-resim-062.jpg

HELİKOPTERLE GEZİYOR!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Çankırı ziyaretlerini Belediyenin helikopteri ile gerçekleştirdi ve bölge insanından büyük ilgi gördü.

Başkan Melih Gökçek'in Çankırı ziyaretleri
ile ilgili fotoğrafları için - TIKLA

Saçak beldesinde kendi adının verildiği caddenin açılışını yapan Gökçek'e Susuz köyünde vatandaşların kendisiyle tokalaşmak için uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

TWITTER'DEN PAYLAŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankırı ziyaretlerini gecenin ilerleyen saatlerinde sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaştı ve izlenimlerini şöyle dile getirdi:

"Öncelikle bugünkü gezilerimden bazı görüntüleri sizle paylaşmak istiyorum. Çankırılı kardeşlerimin ne kadar can insanlar olduğuna bugün gittiğim festivallerde bir kez daha şahit oldum. önce Saçak'da inanılmaz muhabbet gösterdiler. Şükranlarımı sunuyorum. Beni kendilerine hitap etmem için mikrofona davet ettiler. Güzel bir sohbet gerçekleşti. Susuz'da bizi yolda karşıladılar. Susuzlu büyüklerimizin muhabbeti beni çok duygulandırdı. Gruplar halinde fotoğraflar çektirdik. Ardından Çardaklı'da geleneksel keşkek festivaline katıldım. Belediye Başkanı ve meclis üyeleri adımı caddelerine koymuşlar ve açılışı bana yaptırdılar. Çardaklı'nın yarısı sağolsunlar bizi karşılamak için yollara dökülmüş. Bu sevginin karşılığını vermek için daha da çok çalışmak, daha çok gayret sarfetmek gerektiğine bir sefer daha gördüm. Tek tek ellerini sıktım. Tören alanındaki muhabbetleri ise gerçekten beni çok duygulandırdı. Ne de olsa ülkemin insanı bir başka. Hele Çankırılı olunca daha da başka. Size bir video aktarmak istedim. Uzun olduğu için olmadı. Görmenizi isterdim. Çardaklı'nın gençleri bize yöresel oyunlarını gösterdiler. Çankırı'da son durak Sünürlü."

MELİH GÖKÇEK'E İLGİNİN KAYNAĞI

Sözcü18 Haber Merkezi olarak konuyu masaya yatırdığımızda karşımıza iki önemli neden çıkıyor. Birincisi, köyünden, beldesinden ve ilçesinden bir nedenle ayrılmak zorunda kalan Çankırı insanı Başkent Ankara'da giriştiği hayat mücadelesinde yolu Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le kesişiyor. İkinci neden, özellikle belde belediye başkanları kendileri için gerekli olan ihtiyaç malzemelerini, bağlı bulundukları ilçe belediyeleri ve son olarak da Çankırı Belediyesi aracılığı ile elde etmeleri mümkün olmuyor.

Belde başkanları da yaşadıkları sıkıntıların çözüm kaynağı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i görüyorlar. Bir şekilde ulaştıkları Başkan Gökçek'e de dertlerini aktararak çözüm istiyorlar. Başkan Gökçek de elindeki geniş imkanları kullanarak karşısına Çankırı'nın çeşitli ilçe ve beldelerinden gelen insanların sorunlarını çözme yolunda gayret gösterince, yaşanan durum daha da anlaşılabilir bir hale geliyor.

ÇOK DAHA RADİKAL BİR ÇÖZÜM ÖNERİYORUZ:
ÇANKIRI ANKARA'YA BAĞLANMALI!

Tüm bu yaşanılanları ortaya koyduğumuzda, Sözcü18 Haber Merkezi olarak her zaman olduğu gibi yine radikal bir çözüm önerimiz var! Okuyucumuzdan ricamız ortaya koyduğumuz önerinin 'ironi' olarak algılanmasıdır. İşte önerimiz:

- Çankırı'yı Ankara'ya bağlayın, siz de kurtulun Çankırı da kurtulsun...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler