Çankırının kadını Konyadan TBMM yolunda

Çankırı'nın kadını Konya'dan TBMM yolunda

Rabiye Akıncı, Kurşunlu doğumlu. 30 yıl önce doğup büyüdüğü topraklardan gelin gittiği Konya'da, şimdi TBMM yolunda adaylık yarışında...

1981 yılında baba ocağından gelin olarak eşinin yaşadığı Konya'nın Bozkır ilçesine giderken bugünleri hayal ediyor muydu bilinmez ama, o şimdi TBMM yolunda...

1963 Kurşunlu doğumlu Rabiye Akıncı, orta öğretimini Çankırı Kurşunlu Lisesinde tamamladı. 30 yıldır Konya'da yaşıyor. Evli ve 3 erkek çocuk sahibi. Aktif siyasete Ak Parti'nin kadın kollarında mahalle temsilciliği ile başlayıp daha sonra Selçuklu Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliğiyle devam etti.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimler için partisinden adaylık teklifi alan Rabiye Akıncı hiç tereddüt etmeden bu teklifi kabul ederek aday adaylığı müracaatında bulundu.

Geçtiğimiz seçimlerde 16 milletvekili çıkaran Konya, önümüzdeki seçimlerde parlamentoya 14 milletvekili gönderecek.

RABİYE AKINCI: ÇANKIRI'YA KUCAK DOLUSU SELAMLAR
Sözcü18 haber merkezi olarak kendisine ulaştığımız Rabiye Akıncı "Ak Partisinden aday adayı olarak seçim çalışmalarımız start aldı. Bu çalışmalar sırasında bana ulaşarak büyük bir moral kaynağı oldunuz. Çankırı'ya ve değerli hemşerilerime kucak dolusu selamlarımı sunuyorum. Çankırı'nın milletvekili sayısı 3'ten ikiye düştü. Şayet listeye girme başarısı gösterebilir ve seçilirsem Konya ile birlikte Çankırı için de TBMM çatısı altında hizmet vermekten büyük onur duyarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler