Çankırının tanınmış esnaflarından Tatlıbal vefat etti

Çankırı'nın tanınmış esnaflarından Tatlıbal vefat etti

Arasta'nın yarım asırlık, her daim güler yüzü, dürüst esnaflığın simgesi Sefa Tatlıbal, Antalya'da yaşama veda etti.

Çankırı'nın tarihi alışveriş merkezi Arasta'da yaklaşık yarım asır boyunca esnaflık yapan Sefa Tatlıbal, Antalya'da vefat etti.

Yaklaşık dört yıl öncesine kadar şehrin ilk alışveriş bölgesi olan Arasta'da 50 yılı aşan bir süre, her daim güler yüzü, dürüst esnaflığın simgesi olarak tanınan ve bilinen Sefa Tatlıbal, ilerleyen yaşı ve sağlık nedenleri dolayısıyla 2007 yılında ticareti bırakarak Antalya'ya yerleşmişti.

Sefa Tatlıbal'ı yakından tanıyan yazarımız İbrahim Zencirci "Sefa Tatlıbal ağabeyimizin ölüm haberinden derin üzüntü duydum. Kendisini Çankırı'da kaybolmaya yüz tutmuş esnaf geleneğinin unutulmaz örneklerinden birisi olarak nitelendirmek mümkündür. Başta ailesi olmak üzere, dost ve yakınlarına taziyelerimi sunarken, Sefa Tatlıbal ağabeyimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

OSMAN KARADENİZ: SEVİLEN VE SAYILAN BİR ESNAFTI
Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Sefa Tatlıbal'ın vefatı üzerine Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Şehrimizin tanınmış esnaflarından, sevilen ve sayılan bir büyüğümüzdü. Son yıllarda oğlu Zeynel Tatlıbal'ın yanında kalıyordu. Vefat haberinden dolayı büyük üzüntü içerisindeyirm. Merhuma Allah'tan rahmet dilerken, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerimi sunarım" dedi.

Merhum Sefa Tatlıbal'ın naaşı bugün Antalya'da Çakırlar'a giden yoldaki Ahıtlı Mezarlığına öğle namazına müteakip defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler