Çankırıspor otobüsüne kavuştu

Çankırıspor otobüsüne kavuştu

20 yıllık spor kulübü nihayet kendi otobüsüyle deplasman yollarında...

Bu yıl kuruluşunun 20'inci yılını kutlayan Çankırıspor, yaşadığı çeşitli sıkıntılardan birer birer arınıyor.

Geride bıraktığımız hafta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın kulübe ait bir antrenman sahası kazandırılması yönünde attığı güzel adımdan sonra, bugün yaşanan yeni bir gelişme camiayı sevince boğdu.

Yaklaşık 4 ay öncesinde Çankırıspor'a otobüs kazandırma yolunda atılan bir adımla verilen start, mutlu sonla tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde alım işlemi tamamlanan 2004 model MAN marka otobüs, ihtiyaca göre yapılan iç dizaynı ile birlikte dış cephe kaplaması da tamamlandı ve sabah saatlerinde yola çıktı.

BAŞKAN KARAALİ: KATKI SAĞLAYANLARA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ
Otobüsün hizmete hazır hale gelişi ile birlikte Ankara'dan Çankırı'ya doğru yol alırken Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Çankırıspor'un bu günlere geliş serüveninde çekilen acılar ve üzüntülerden teker teker arındığımızı görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Bizleri böylesine zorlu süreçte yalnız bırakmayan, gönül dostlarımızla Çankırı sevdalılarına şükran borçluyuz. Kulübe otobüs kazandırma yolunda açtığımız kampanyaya destek veren, kulübümüzün ana sponsorlarından Doraglas Yönetim Kurulu Başkanı sayın Burhan Akkoç beyefendi olmak üzere tüm dostlara Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Karaali sözlerini "Çankırıspor'a karşılıksız gönül verenlere özlem duydukları başarılara kavuşturma gayretimizin tükenmediğini de bilmelerini istiyorum" diyerek tamamladı.

cankirispor-otobus-resim-05.jpg

MP Antalyaspor - Çankırıspor ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
karşılaşmasından fotoğraf kareleri için - TIKLA 

cankirisporotobusu-icdizayn-sozcu-resim-02.jpg

cankirisporotobusu-sozcu-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler