Çankırısporun topla buluşması Ilgaz İlçe Stadında

Çankırıspor'un topla buluşması Ilgaz İlçe Stadında

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, Ilgaz Stadında incelemelerde bulundu.

Ilgaz - Armar Yıldıztepe'de sezon hazırlıklarını sürdüren Çankırıspor, kampın son üç gününde topla buluşacak. Yıldıztepe'de kondüsyona yönelik çalışmalar sürerken, 16-17 ve 18 Temmuz günleri topla yapılacak çalışmalar için Ilgaz İlçe Stadını tercih etti.

Genel Menejer İzzet Gümüş'ün girişimleri ile İl Gençlik Spor Müdürü Gürhan Yıldız, Ilgaz'daki sahanın Çankırıspor'a tahsisi konusunda gerekenin yapılacağını belirtti. Bu gelişmeler üzerine takımın teknik direktörü Hakan Yılmaz ve sportif direktör Atilla Gerin ve genel menajer İzzet Gümüş Ilgaz ilçe stadında zemin incelemesi yaptılar.

Sahanın zemini ile ilgili olarak konuşan Teknik Direktör Hakan Yılmaz "İlk etap çalışması için yeterli fakat Ilgaz gibi yeşilin simgesi olan bir bölge baz alındığında çok daha iyisi olabilir diye düşünüyorum. Cuma, Cumartesi sabah - akşam, pazar günü de sabah idmanı ile Ilgaz kampını sonlandıracağız." dedi.

Ilgaz ilçe stadında yapılacak toplu çalışmalara Ilgazlılar'ın büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

BAŞKAN ÇETİN: MUTLU OLDUK
Saha zemini incelemesi için Ilgaz ilçesine gelen Teknik Direktör Hakan Yılmaz, sportif koordinatör Atilla Gerin ve Genel Menajer İzzet Gümüş ile birlikte Ilgaz ilçe merkezini gezen Çankırıspor teknik heyeti İlçe Belediye Başkanı Cevdet Çetin ile tanıştı.

Çankırıspor'un Ilgaz'da kamp yapmasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirten Başkan Çetin "Çankırıspor, ilimizin tek profesyonel takımı. Yeni sezona hazırlık çalışmalarını Ilgaz ilçemizde yapmaları bir Ilgazlı olarak beni fazlasıyla mutlu etti. Ilgaz'ın oksijeni ile Çankırıspor, rakiplerini yenerek şampiyon olacağına inanıyorum" dedi.

Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin, takımın teknik direktörü Hakan Yılmaz'a da "Hoca, Çankırıspor olarak Ilgazspor'a futbolcu desteğinizi bekliyoruz. Ben ilçede sporun gelişmesi konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum." diyerek, önümüzdeki günlerde Armar - Yıldıztepe'ye gelerek kampı ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler