Çankırıya ve Çankırılıya hakaret olsa olsa!

Çankırı'ya ve Çankırılı'ya hakaret olsa olsa!

Bilimselliğin yuvası (!) olan Karatekin Üniversitesi

Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ile Türk Felsefe Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri, "1. Ilgaz Felsefe Günleri" Kastamonu - Mountain Resort'te yapılmakta ve aynı anda hem komediye hem de trajediye sebebiyet verilmekte.

Komedi, etkinliğin adıyla yapıldığı yer arasındaki tezatlıkta!

Trajedi ise, böylesi bir etkinlik için Ilgaz - Yıldıztepe'deki tesisin ihtiyaca cevap vermemesinde...

Yıllardır "Yıldıztepe" diye bağırmaktan oramıza buramıza bir haller olacakken, sen kalk "1. Ilgaz Felsefe Günleri"ni Kastamonu'da gerçekleştir. Hem de böylesi bir etkinliğin birincisini!

Anlaşılan o ki; Üniversite ya Yıldıztepe'deki tesisin yatağını yorganını beğenmedi, ya da "Orada masajcı yok! O yüzden gelin biz bu organizasyonu Kastamonu'daki Mountain Resort'te yapalım" (!) dediler.

Ne dersiniz, sizce hangi sebep bu organizasyonu Kastamonu'ya taşımıştır?

Ve göz göre göre Kastamonu'da yapılan ve adına da "1. Ilgaz Felsefe Günleri" denilen organizasyon kimleri sabahlara kadar güldürmüştür!

Varın bunu da sizler bulunuz...

Tabii ki sinirinden kendi etini yiyenleri de...

ILGAZ KAYMAKAMI
CAHİT ÇELİK'E 
NEREDE GÖREV YAPTIĞI HATIRLATILSIN!

Konuyla ilgili Üniversite Basın Bürosunun, basın kuruluşlarına (bize değil) (!) gönderdiği basın bülteninde, etkinlikle ilgili açıklamaların yanında bir cümle var. İsterseniz önce onu sizlere sunayım:

"Ilgaz Kaymakamı Cahit Çelik ise böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını ve gelecek yıllarda da yapılmasını temenni ettiğini söyledi."

Okudunuz mu! Ilgaz Kaymakamı Cahit Çelik ne söylemiş!

"... böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını..."

Beyefendi bulunduğu görevi unutmuş olmalı ki kendisi ya Kastamonu Valisi olduğunu düşünüyor ya da kaymakamlık yaptığı ilçenin Kastamonu'ya bağlı olduğu sanısı içerisinde!

Ya da bir şekilde transa geçmiş olmalı ki, "ev sahibi olmaktan mutluluk duyduğunu" belirtiyor!

Ilgaz Kaymakamı Cahit Çelik'in yaptığı belirtilen bu konuşmaya gülünür mü, kızılır mı tercih sizin!

Ama öyle anlaşılıyor ki, ya yüksek oksijenden ya da bilemediğimiz başka nedenlerden dolayı, kürsüdeki Kaymakam Çelik, bulunduğu otelin Kastamonu sınırları içerisinde olduğunu çoktan unutmuş, ya da "unutmak" işine gelmiş!

Haddime değil ama, şunu da yazmadan geçemeyeceğim: Başta Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Savaş olmak üzere, bazıları biraz mola vermeli!

Hem de acilen!

Son aylarda "arızalar" her geçen gün giderek artıyor!

Ve yaşanan bu arızalardan dolayı da sokaktaki vatandaş "prof.muşsunuz, kaymakam mışsınız, başkan mışsınız" aldırmadan sizlere gözüyle (!) gülüyor.

Ola ki yaz tatilinde izin yapmadıysanız kısa zaman içerisinde bu izinlerinizi kullanınız, ya da sizlere tavsiyem bugünlerde tam teşekküllü bir hastaneye giderek check-up'dan geçmenizdir.

Bu arada "1. Ilgaz Felsefe Günleri" bugün de Kastamonu Mountain Resort'te devam ediyor!

Doğaldır ki, komedi ve trajedya bir arada!

Yazıklar olsun... Hem de...

(Haber/yorum: Vedat Beki)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler