ÇAYASAD Sanat Evi açıldı

ÇAYASAD Sanat Evi açıldı

Açılışta konuşan Başkan Murat Yıldırım, Çankırı’daki sanat potansiyelinin ÇAYASAD ile ortaya çıktığını ifade etti.

Çankırı Yazarlar ve Sanatçılar Derneği Sanat Evi dün kılınan Cuma namazına müteakip geniş bir katılımla açıldı.

ÇAYASAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım, kurulduğu günden bu yana ÇAYASAD’ın Çankırı’da kültür ve sanat adına faaliyet yürüttüğünü, bu anlamda Çankırı’daki sanat potansiyelinin ÇAYASAD ile ortaya çıktığını ifade etti.

Açılışın hayırlı olmasını temenni eden Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından ÇAYASAD Sanat Evi, İmam Hatip Lisesi Müdürü Saadettin Kılınç’ın duasıyla açıldı.

Sanat Evi girişine hazırlanan kurdelanın kesimi ile gerçekleştirilen açılışta başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Sanat Evi’nin tanıtımını yaptı. A.Talat Onay ve Mecburi Efendi’nin isimlerinin verildiği salon ve sanat atölyesinde ağırlanan konuklara çikolata ve kolonya ikram edildi.

Açılışa Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Haskılıç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Tosyalıoğlu, K. Ü. Kültür ve Spor Daire Başkanı Emin Kahraman, Valilik Özel Kalem Müdürü Aydın Demiröz ve daire personelleri, siyasi parti il başkanları, daire amirleri, dernek üyeleri ve sanatsever vatandaşlar katıldı.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler