Çelen: Çankırı sahipsiz bir şehir

Çelen: Çankırı sahipsiz bir şehir

CHP'nin Çankırı milletvekili aday adayı Hasan Çelen "Yaşadığımız son olay iyiden iyiye sahipsizliğimizi ortaya koydu" dedi.

Hasan Çelen, nam-ı diğer "Arap Hoca", CHP Çankırı milletvekili aday adayı olduğunun nedenlerini sıraladı.

Sözcü18 haber merkezine konuşan Hasan Çelen "Sahipsiz, kendi kaderine terk edilmiş ama bunu hiç de haketmeyen Çankırıyı sahiplenebilmek için aday oldum" dyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

JAPONYA DEĞİL KASTAMONU!

"88 yıllık Cumhuriyet Türkiye'sinin başkenti Ankara'ya bu kadar yakın olmasına rağmen hizmet alamayan, ihmal edilen, kandırılan Çankırı'yı sahiplenebilmek için aday oldum. Çankırı'nın gelişmek için, Çankırılı'nın hak ettiği şekilde yaşayabilmesi için hiçbir eksiği yok. Tek eksiği
siyasal alanda gerekli yerlerde gerektiği şekilde temsil edilememesidir. İşte bunun kanıtı:
31 03 2011 Milliyet gazetesinden bir haber:

- Japonya değil Kastamonu

Haber devam ediyor. Çankırı - Ankara karayolunun Ilgaz mevkiinde İndağında dev bir göçük meydana geldi.

Bu haberin veriliş biçimine göre Ilgaz Çankırı'ya değil Kastamonu'ya bağlı. Çankırı'nın ilçesi Ilgaz Kastamonu'ya bağlı da bizlere mi yanlış öğretildi, bizler mi yıllardır öğrencilerimize yanlış öğretiyoruz. Ilgaz gibi seçkin bir ilçemize bu güne kadar sahip çıkamayıp onun Çankırı'nın bir ilçesi olduğunu tanıtamadıksa, Ilgaz'ı Kastamonu'ya ikram ettikse Çankırı'nın sahibi yok demek haksızlık olmaz sanırım. 12 Haziran 2011 seçimlerinden sonra hep birlikte Çankırı'nın sahibi olacağız. Nasıl Çankırılı Kurtuluş Savaşının mermilerini taşıyarak ülkesine sahip çıktıysa bizler de Çankırı ya sahip çıkacağız. Hak ettiğimiz Çankırı da en kısa sürede buluşmak dileğimle."                                                                                                            

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler