Cem Toker'den Çankırılı seçmene mesaj: Başka kimseyi bulamadınız mı?

Cem Toker'den Çankırılı seçmene mesaj: Başka kimseyi bulamadınız mı?

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'nun dün gece Habertürk ekranlarında yaşattığı komedi (!) bugün sosyal medyanın gündemine oturdu. Cem Toker Akbaşoğlu ile ilgili iki tweet paylaştı. İşte ayrıntılar...

AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, dün gece Habertürk ekranlarında Kübra Par'ın sunduğu "Açık ve Net" programında, sunucunun uyarmasına (!) rağmen hararetle savunduğu Fransa'daki enflasyon hesabı ile ilgili yaptığı açıklamalar, gün boyu sosyal medyada alay konusu oldu.

Çankırı milletvekili nam-ı diğer "Simitçi Vekil" Akbaşoğlu ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar içerisinde Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanlarından Cem Toker'in paylaşımı hayli ilginçti. Toker, paylaşımında Çankırılı seçmene seslendi.

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker Twitter'dan yaptığı ilk paylaşımda şöyle dedi:

"Çankırılılar;
Bu elemanı, siz mi oy verip, vekilimiz diye seçip, sizleri temsil etsin diye Meclis'e gönderdiniz?
Başka kimseyi bulamadınız mı?
Vah, vah, vah!!!
Bravo size!!!"

Cem Toker'in yukarıdaki tweeti haber yayına hazırlandığı sırada; 8 bin 600'ü geçen bir beğeni, bin 250 RT ve 500'ü aşkın yorumu beraberinde getirdi.

500'ü aşkın yorum içerisinde 'bize göre' en ilginç yanıt @BE5IKTA5 adlı hesaptan geldi. İşte o ilginç yanıt:

fransa-enflasyon-tweet-resim-02.jpg

VE TOPA ÇANKIRILILAR GİRDİ

Cem Toker'in paylaşımına Fikret KOÇ @KOCfikret18 adlı hesap sahibi de; "Çankırı'lılar da bunun gibi düşünüyor olmalı ki bunu seçmişler başka birilerini bulsalar belki Çankırı kalkınır Çankırı Ankara'ya 120 km uzaklıkta ama Çankırı kasaba görüntüsünde Çankırılının tırnağı kırılsa hastane hemen Ankara'ya sevk ediyor oradakiler sadece hastanın dediği ilacı" dedi.

Osman Karataş @OsmanKaradas06 isimli hesap sahibi de; "Çankırılıyım.. Ne bu Çankırı'yı, ne de Çankırılı bunu tanırdı. İstanbul'dan getirdiler 1. sıraya koydular. Küçük şehirlerin kaderi bu. Çankırı'ya da haksızlık ediyor yorumcular." deyince, Mehmet Şahin @mehmetsa62tr isimli hesaptan 'kapak' gibi yanıt gecikmedi: "Seçmeni de mi Çankırı dışından getirdiler?"

Cem Toker'e verilen yanıtlar hız kesmedi. Kendisinin Çankırılı olduğunu ifade eden Selim Kısım @SelimKisim "Vallahi bir Çankırılı olarak Cem Bey diyorum ki odunu aday gösterseler seçeriz. Gerçi ben Ankara'da oturuyorum o ayrı konuda" dedi.

Bir başka Çankırılı RİZA YAZİCİ @rizayazici "Bir Çankırılı olarak söylüyorum: Çankırılıların büyük çoğunluğu alnı secde görüyor diye bunları seçer. AKLI secde görmüş görmemiş umurunda değildir" demekten geri kalmadı.

Muhsin @MuhsinLifeGoes isimli hesap yazılanlardan 'Çankırılı' olarak ziyadesiyle olumsuz etkilenmiş olmalı ki topu taca atma arzusuyla; "Çankırı'ya göç gelmiştir.. Bizden değildir..." demek zorunda kaldı.

CEM TOKER'DEN İKİNCİ TWEET

Toker; M. Emin Akbaşoğlu ile ilgili yukarıdaki mesajıyla yetinmedi ve ardından bir paylaşım daha gerçekleştirdi. Toker ikinci paylaşımında ise olaya daha farklı yaklaştı ve şöyle dedi:

"Bu adamın derhal Asgari Ücret Komisyonuna alınması için sendikalar kampanya başlatmalı...
Asgari Ücret zamlarını da böyle hesaplarsa, çalışanlar bayram eder..."

Liberal Demokrat Parti eski başkanlarından Cem Toker'in ikinci tweeti de en az ilk paylaşımı kadar ilgi gördü. Toker'in bu paylaşımı 4 bin 300'ler civarında beğeni alırken, 400'e yakın RT ve 100'ü aşkın hesap sahibi yorumda bulundu.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler