Cenaze töreninde Erdoğan'dan Filiz'e 'özel ilgi' (!)

Cenaze töreninde Erdoğan'dan Filiz'e 'özel ilgi' (!)

AKP Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'nun annesinin cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, milletvekili Salim Çivitcioğlu'nu 'es geçmesi' görüntüleri tartışılırken gündeme yeni fotoğraf kareleri düştü.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'nun annesi merhume Nevin Akbaşoğlu'nun Cuma günü Eyüp Sultan Camii'nde gerçekleştirilen cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili Salim Çivitcioğlu'nu 'sıfır temas'la (!) es geçmesi ile ilgili görüntülerin yarattığı tartışma ortamı gündeme yeni düşen fotoğraf karesiyle daha da tırmanacağa benziyor...

İLGİLİ HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninde milletvekili Çivitcioğlu'nu es geçti - TIKLA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN FİLİZ'E ÖZEL İLGİ

Cenaze töreninde milletvekili Çivitcioğlu ile 'sıfır temas' yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı cenaze töreninde TBMM 24, 25 ve 26. Dönem Çankırı milletvekili olarak bulunan iş insanı Hüseyin Filiz ile sıcak temasını yansıtan fotoğraf karesi Sözcü18 Haber Merkezi'ne de ulaştı.

Ortaya çıkan fotoğraf karesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o kalabalık ortam içerisinde oğlu İsmail Filiz ile birlikte olan Hüseyin Filiz'in elini gerçekleştirdiği ayaküstü sohbet süresince bırakmadığı görülmekte.

Edinilen bilgilere göre Erdoğan ile Filiz arasında 'sıcak tokalaşma' ile başlayan sohbet, sonrasında yaklaşık 5-6 dakika yan yana yürüyerek devam ediyor.

ÇİVİTCİOĞLU YANDAŞLARI GİDEREK ÇİRKİNLEŞİYOR!

Öte yandan, Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme getirdiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekili Salim Çivitcioğlu ile 'sıfır temas' kurmasını içeren görüntülerin yayınlanmasından sonra habere gelen yorumlar, gerekse Facebook sayfamızda yapılan yorumlar 'çirkinleşme' boyutlarına ulaştı.

Okuduklarını anlamayan ve belli bir merkezden yönlendirildikleri açıkça görülen 'Salim Çivitcioğlu trolleri' insaf ve izandan yoksun olduklarını bir kez daha sergilediler.

Unutulmasın ki Sözcü18 Haber Merkezi bugüne kadar sergilediği 'özgür habercilik' anlayışını böylesi trollerin çirkin iftiraları karşısında dahi sekteye uğratmadan devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
58 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler