Çerkeş Belediyespor, finale kilitlendi

Çerkeş Belediyespor, finale kilitlendi

Çankırı Amatar Küme (A) Grubunda maçlarını lider olarak tamamlayan Çerkeş Belediyespor, 19 Şubat Cumartesi günü oynayacağı Yapraklı Belediyespor maçına iddialı hazırlanıyor.

Çankırı Amatar Küme (A) Grubunda maçlarını lider olarak tamamlayan Çerkeş Belediyespor, 19 Şubat Cumartesi günü (B) Grubu ikincisi Yapraklı Belediyespor ile oynayacağı maç öncesi moral depoladı.

Yemekten görüntüler için

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan Belediye Başkanı Şükrü Tarhan "Çankırı'da oynanacak olan final maçları için moralimizin ve kondisyonumuzun yüksek olması gerekir, İdmanlı olursak hiçbir takım karşımızda duramaz." dedi.

Belediye Başkanı Tarhan, Çerkeş Belediyespor olarak bugüne kadar oynanan maçlarda oldukça iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek "Önümüzdeki Yapraklı maçını kazanmamız ve final oynayarak sezonu şampiyon olarak tamamlamız gerekiyor. Bence böylesi bir şampiyonluk Çerkeş'e verebileceğiniz en büyük hediyedir. Sizlerin bu maçla birlikte oynayacağınız final maçını kazanmanız için, bizler üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız." dedi.

Yemekte Kulüp Başkanı Dursun Çelik de yaptığı konuşmada "Final maçlarında Çerkeşli futbolseverlerin bizleri Çankırı'da yanlız bırakacaklarını düşünmüyoruz. Bununla birlikte futbolcularımızın da Çerkeş'e yakışır futbol sergileyerek, mücadenin spor ahlakı çerçevesi içerisinde yaşanması gerektiğini düşünüyorum" dedi. 

Çerkeş Belediyesi'nin 19 ve 20 Şubat günleri Çankırı'da oynanacak olan yarıfinal ve final maçlarını izlemeye gidecek sporseverler için ilçeden otobüsler kaldıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler