Çerkeş güzeli Seray Sever ile 10 yaş küçük aşkı evleniyor

Çerkeş güzeli Seray Sever ile 10 yaş küçük aşkı evleniyor

Sunucu ve oyuncu Seray Sever, kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi ile yarın akşam Bodrum'da dünya evine giriyor.

Çankırı/Çerkeşli ve 90'lar ile 2000'lerin başında ekranın aranan isimlerinden olan Seray Sever ile 3,5 yıldır birliktelik yaşadığı Eray Sünbül ile yarın akşam Bodrum'da evleniyor...

Sünbül, 44 yaşındaki oyuncu sevgilisini bu akşam ailesinden isteyecek.

seray-sever-evleniyor-resim-04.jpeg

4 yıldır Eray Sünbül ile aşk yaşayan Seray Sever POSTA'ya verdiği röportajda tam 40 yıl bu aşkı beklediğini söylemişti. İşte Seray Sever'in açıklamalarından bazı bölümler:

- Başından bir evlilik geçti. 3,5 yıldır da Eray'la berabersin. Evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Evet. Çocuk istiyorum. Çocuğumun hep mükemmel bir aşkın meyvesi olsun isterdim. O yüzden şimdi istiyorum. 3,5 sene oldu, ilişkimiz oturdu. Şu an çocuk için özel bir çaba sarfediyoruz.

- Erkek veya kız çocuk ismi konuşmaya başladınız mı? 

Kız çocuğu hissetmiş Eray. İsmi de Sofya... Ben fırlama bir tip olduğum için seviyorum erkek çocuğunu. Ne gelirse Allah’tan diyorum.

- 'Evlilik aşkı da seksi de öldürüyor! denir, katılıyor musun?

Olabilir. İnsan özgür bir varlık. Tabii ki ilk heyecanı, tutkuyu korumak kolay değil. Dokunduğun zaman karşındaki kendi bedenin haline gelirse bu öyle kıymetli bir şey ki... Benim geldiğim noktada büyük bir aşk var, hâlâ 'aşkım' diyorum, coşkulu konuşuyorum.

''40 YIL BU AŞKI BEKLEDİM''

- Bu duyguları ilk defa mı yaşıyorsun?

Bu aşkı 40 yıldır bekliyordum. İlk defa birini bu kadar sahiplendiğimi, sahiplenildiğimi ve koşulsuz sevgiyi hissediyorum.

- Yaş farkınız ne kadar?

Ben 10 yaş büyüğüm. Eray 34 yaşında ama o daha ağır. Ben hiperaktifim. Beslenmeme, spora çok dikkat ederim. Makyajla yatmam, meditasyon yaparım. Huzurun olduğu yerde beden kendini yaşlandırmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler