Çerkeş, yeni yılın ilk intiharına sahne oldu

Çerkeş, yeni yılın ilk intiharına sahne oldu

Yeni yılın ilk mesai gününde Çerkeş yaşanan intihar olayı ile sarsıldı.

Çerkeş yeni yılın ilk iş gününe yaşanan intihar olayı ile girdi.

Ziraat Bankası Çerkeş Şubesinde memur olarak çalışan Saadettin Kandalar (50) yeni yılın ilk günü mesaisine gelerek işbaşı yapıyor. Yarım saat çalıştıktan sonra izin alan Kandalar, damadına ait Karalar mahallesindeki evin oto garajına girerek kendisini iple asarak yaşamına son veriyor.
 
Kendisini astığı ve depo olarak kullanılan mekanda kızı tarafından bulunan Saadettin Kandalar yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkeş Devlet Hastanesine kaldırılıyor. Ancak yapılan tüm tıbbi müdahalelere karşın kurtarılamıyor. Ardında iki sayfalık mektup bırakan merhum Kandalar, içerisinde bulunduğu durumun sorumluları ile borçlu olduğu kişilerin isimlerini kaleme aldığı iddia ediliyor.
 
Edinilen bilgilere göre, Saadettin Kandalar'ın son günlerde bazı ekonomik sıkıntılar yaşadığı ve intiharı sonrası sürdürülen soruşturma kapsamı içerisinde çalıştığı Ziraat Bankası'nın hesaplarının incelenmekte olduğu öğrenildi.
 
Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, başta şube müdürü olmak üzere çalışanların da ifadesinin alındığı öğrenildi.
 
ÇERKEŞ'TE VATANDAŞ ŞAŞKIN
Sözcü18 Haber Merkezinin olayın ortaya çıktığı ilk saatlerden itibaren yaptığı araştırmada, ilçede sevilen bir sima olan Saadettin Kandalar'ın, çalıştığı bankada hesabı bulunan dostları arasında bazı  para transferleri yaptığı bilgisine ulaştı.
 
Yılsonu hesapları üzerinde yapılan bu transferlerde ortaya çıkan açığın bir şekilde kapatılamayacağını anlayan Saadettin Kandalar'ın çıkış yolu bulamadığı için intihar eylemine giriştiği öğrenildi.
 
Öte yandan Saadettin Kandalar'ın intiharı ile birlikte çalıştığı bankanın güvenlik görevlisinin de ortadan kaybolduğu gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler