Çivitcioğlu ilk kez basın karşısında

Çivitcioğlu ilk kez basın karşısında

Ak Parti İl Başkanı olarak basının karşısına çıkan Salim Çivitcioğlu, üstlenmiş olduğu görevi layıkıyla yerine getirmenin gayretinde olacağını ifade etti.

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı görevine başlayan Salim Çivitcioğlu, ayağının tozuyla basın mensuplarının karşısına çıktı.

Milletvekili Dr. Nurettin Akman toplantı öncesi il binasına geldi ve daha sonra ziyaretlerde bulunmak için toplantıyı izlemeden ayrıldı.

Bugün saat 14.00'de İl binasında düzenlenen basın toplantısında yeni İl Başkanı Çivitcioğlu "Başbakanımıza verdiğim sözü bir kez daha tekrarlıyorum: Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi. Çivitcioğlu'nun yazılı metin üzerinden yaptığı açıklamanın tamamı şöyle;

MİLLETVEKİLLERİMİZİN DESTEĞİ BENİ ONURLANDIRMIŞTIR
'Saygıdeğer basın mensupları: Hepinizin bildiği gibi İl Başkanı olarak görev yapan arkadaşımız Av. İdris Şahin beyin milletvekilliği aday adaylık sürecinde yer almak üzere il Başkanlığı görevinden ayrılması sonucu 9 Şubat 2011 tarihinden itibaren partimizi ilimizde İl Başkanı olarak temsil etmek üzere Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilmiş bulunmaktayım.

Benim bu göreve atanmamda teşkilatımızın her kademesinden alınan görüşler ve Milletvekillerimizin desteği beni son derece onurlandırmıştır. Herkese teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Kimseyi utandırmayacağımdan, herkesin emin olmasını istiyorum.

Genel Başkanımıza verdiğim sözü; huzurlarınızda tekrar etmek istiyorum: Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğim.

Teşkilatımızın ve toplumumuzun bütün fertlerini kucaklayacağım. Genel Başkanımıza göstereceğim sevgi ve saygıyı teşkilatımızın bütün üyelerine göstereceğimden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Hakkaniyetle adil davranacağımı herkesin bilmesini isterim.

ZOR BİR DÖNEMDE GÖREV ALDIĞIMI BİLİYORUM
Yaklaşan seçimler dolayısıyla en zor dönemde görev almanın zorluğunu biliyorum. Alacağımız her türlü kararlarda partimizin her kademesindeki teşkilat mensuplarımız ile istişare kurarak hareket edeceğiz.

İlçe Başkanlarımızın ve teşkilatları seçim çevrelerimizdir. Onların görüşleri bizim hareket tarzımız olacaktır.

Partimizin kurucuları eski il ve İlçe Başkanlarımızın, şu anki bütün kademe yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle ve köy temsilcilerimiz daha sayamadığım tüm gizli kahramanlarımız.

Onların fikir ve düşünceleri “de, hareket tarzımıza yön verecektir. İhlasla yola çıkıyoruz. Herkesi kucaklayacağız. Bizden olsun veya olmasın kimseyi dışlamayacağız.

REFERANDUMDA ÇIKAN OY YÜZDESİ SORUMLULUĞUMUZU ARTIRDI
Değerli arkadaşlar; İlimiz insanının demokratik ve muhafazakar yapısının parti felsefemizle uyuşması sonucu halk oylaması sonucu evet yüzdesi ülke genelinde % 58 iken ilimizde % 77 olarak gerçekleşmiştir. Bu bizim sorumluğumuzu ve yapmamız gereken hizmet çıtasını daha da yükseltmiş bulunmaktadır.

Bu sorumluluk bilinci içinde göreve geldiğimiz günden itibaren, geçmişte yaptığımız hizmetlerin ışığı altında daha da gayretli çalışma ile genel seçimlere hazırlanacağız.

Bu süreç içinde halkımızın partimize olan inanç ve güvenine layık, onların beklentilerine uygun bir seçim kampanyası ile parti başarımızı ilimizde en yüksek seviyede tutmak en kısa vadede gerçekleştirmek istediğimiz hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmamızı sağlayacak. Birbirininden değerli milletvekili  aday adaylarının partimizden aday olma konusunda yarışacağına da eminiz.

"BU HALKIN HİZMETKARIYIZ"
Biz iktidar partisiyiz. Gücümüz milletimizden,yaptığımız hizmetlerden, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan”ın hizmet aşkından, uyguladığımız ekonomik ve sosyal politikalardaki başarılardan dış politikadaki globalleşen dünyaya uygun hedef tespiti ve bunları gerçekleştirmedeki duyarlılığımızdan alıyoruz.

Başbakanımızın deyimiyle “Bu Halkın Hizmetkarıyız.” Bu hizmetkarlık bize gurur vermektedir. Bu gururun verdiği motivasyonla önümüzdeki süreçte, ilimizin ülkemiz yükselen refah seviyesinden hak ettiği ölçüde pay alması, üniversite yapımızın gelişiminin hızlanması sanayileşme, tarım ve hayvancılıkta istenilen ölçüde büyümenin sağlanması gibi bir çok alanda yapmamız gereken çok işin olduğunun bilincinde ve bunları gerçekleştirmenin kararlığındayız.

Partimizin muvaffak olması ve seçimlerde bundan önceki gibi zafer ile çıkması için hep birlikte elele çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; Cenab-ı Allah (cc) yardımcımız olsun. Yerel basınımız aracılığı ile bütün hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum. Milletimize  ve memleketimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı  sunuyorum."                                                          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler