Çocuğun kullandığı araç kamyona çarptı: 5 ölü

Çocuğun kullandığı araç kamyona çarptı: 5 ölü

Osmaniye'de meydana gelen

kazada aynı aileden 5 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı

Osmaniye'de 15 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobilin, aynı istikamette ilerleyen kamyona arkadan çarpması sonucu aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Adana-Gaziantep otoban yolu Osmaniye turnikelerinin 2. kilometresinde meydana geldi. Gaziantep'ten Adana istikametine gitmekte olan Emre Okan Karakoyun (15) idaresindeki 31 NB 770 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Hasan Aslan (26) yönetimindeki 02 FN 367 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan aracın 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücüsü Emre Okan Karakoyun ile birlikte Mehmet Karakoyun (64), Eşo Karakoyun (61), Halil Karakoyun (37) ve Sezai Karakoyun (9) hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Miray Karakoyun (7) ve Halil Karakoyun (10) ise Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, trafiği kontrollü bir şekilde sağladı. Cumhuriyet savcısının gerekli incelemeleri yapmasının ardından hayatını kaybedenler Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Hasan Aslan gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler